Znefunkčnění mobilu v autě

Když se chcete ponořit do nitra...
Stepan
Letec

Re: Znefunkčnění mobilu v autě

Příspěvek od Stepan »

Jsem jedinej, kdo naopak radši volá z auta, protože sedí na prdeli, má kolem sebe relativní ticho, klid, nemusí si držet telefon na uchu a celkově je to takový komfortní? :D
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Jo, jsi jedinej. V autě čumím okolo sebe a dávám pozor na ty, kteří telefonují a nedávají majzla. A že jich je dost.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

pavproch píše:EDIT: A ještě dodatek (úplně ideální stav by byl) kdybych byl v autě, měl rušený mobil a přitom se volajícím ukazovalo, že sem nedostupný a v okamžiku, kdy bych zhasnul motor v autě, by se mobil "oživil" a těm volajícícm pípla SMS, že už sem dostupný. Oach, to by byla paráda.
Mno a jak by sis jako představil, že by se to bez Bluetooth mělo domluvit? Maximálně si tam, kam dáváš mobil, nalep nějaký NFC tag a naklikej si nějaké akce https://www.svetandroida.cz/aplikace-pr ... -telefonu/ ...
2022 BMW 540xdT, 2025 Renault 5 e-Tech
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

honziss píše:
970ka píše:Tak každýho kdo volá vytípneš na volantu a je to,ne ?
To ani nemusis, v do not disturb si normalne nastavis neprijimani hovoru a telefon nebude ani zvonit. Jinak kovova krabicka v interieru auta je fakt supr napad - koukam ze malo z vas zazilo v aute prevraceni :D Sedet pul metru od rusicky bude asi taky desne zdravy..

Cely tema je overkill jak noha, kdyz to jde vyresit par kliknutima v telefonu, proc vymejslet neco, co je davno vymysleny? x_x
Náhodou fajn téma k odlehčení v dnešní blbé době :)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jenyk píše:Jo, jsi jedinej. V autě čumím okolo sebe a dávám pozor na ty, kteří telefonují a nedávají majzla. A že jich je dost.
Bohužel právě není jedinej. Podle toho to na silnicích vypadá :( Spíš se divím, jak si lidi přivykli být pořád on-line povelu. V autě, na kole, na pláži i na sjezdovce. Telefon by měl být dobrým sluhou, bohužel je často spíš špatným pánem :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Stepan píše:Jsem jedinej, kdo naopak radši volá z auta, protože sedí na prdeli, má kolem sebe relativní ticho, klid, nemusí si držet telefon na uchu a celkově je to takový komfortní? :D
Nejsi. Spoustu telefonu prijmu slovy "zdar, zrovna neco resim, zavolam ti za chvili, az budu v aute" Ono taky vypada blbe, kdyz ses u zakaznika a vecne by ses s nekym vykecaval, takze ty hovory resim pri prejezdech.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

970ka píše:Obávám se ,že za čas bude taková funkce povinná :-)
Neska mě to samé (s dodatkem EU) napadlo při šlapání (pěši) proti kopci po cestě domů z práce.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Fčíl sem domyslel ešče jeden (pro mne velmi žádoucí) důsledek, kdyby taková nějaká rušička bylav autě: znemožnílo by to e-callu bonzování. Oach!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ať to nemusím někde studovat: režim "letadlo" (kterým jsou některé mobily vybaveny) = nepřijímá hovory ani SMS, v síti je "nedostupný" ?

Pokud je to tak, tak musím zjistit, jestli ho můj stávající (RG500) resp. budoucí (N8110) tydlifoun umí a jestli to jde aktivovat rychle = nejlépe "jedním kliknutím". To bych se naučit mohl, při vlezu do auta kliknout (než ho odložím do stř. přihrádky)
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

pavproch píše:Ať to nemusím někde studovat: režim "letadlo" (kterým jsou některé mobily vybaveny) = nepřijímá hovory ani SMS, v síti je "nedostupný" ?
Ano. Letadlo vypne veškerá síťová spojení. Pro síť telefon vypadá vypnutý.
:ar!
Odpovědět