od Duke_Luke » čtv 09 dub 13:15
tak elektronicka mierka serie aj mna ...tam je jednoznacne pravidlo dolievat az ! ked je na minime a palubny pocitac sam zahlasi dolejte 1 Liter. Resp. ked mas 1/4 nad minimom, tak doliat trosku. Lebo sa moze stat,ze to prelejes a potom papa katalyzator napr.
Uz som riesil aj vymenu tej mierky, ale tu mi pokazili v servise pri pretesnovani olejovej vane a vymene tesneni. Len sa nepriznali a na druhy den pri reklamacii som si to musel cvaknut sam. To ma nasrali uplne - a to certifikovany BMW servis. Hajzli !
CO chces resetovat na brzdach ? KM do servisu? To si vies sam resetnut . Na youtube je milion videi a tiez to tak robim.
Das do zapalovacej polohy, podrzis cudlik na budikoch ,kde resetujes aktualne km, ale drzis ho stale , najprv ti to vynuluje tie km (ale ked budes drzat dalej, tak ti ich potom vrati ako si mal) a drzis kym sa neukaze vykricnik na budikoch velky. Potom cez BC tlacitko na packe vojdes do menu a tam uz ti bude ukazovat servisne info , s packou prejdes na predne ,alebo zadne brzdy , vojdes dnu potvrdenim BC tlacitkom ,potom navolis reset packou a dlho podrzis BC tlacitko (ukazuje hodinky vtedy ,ze pracuje) a mas to hotovo. Resetujem si tak vsetko, olej, brzdy, servis interval, cas STK /EK ..