Zimní/letní? Už máte přezuto?

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?

Příspěvek od jerry »

S Goodyear Ultra Grip Performance+ mám stejnou zkušenost jak Vrooom. Prvních cca 500 km nic moc, potom se výrazně zlepšily na suchu i vodě. Sníh nevím, nemáme zatím žádný.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Jak jsem loni adoroval Pirelli Scorpion SUV, tak mě letos už 2x ustřelil zadek.

Poprvé ve vcelku vysoké rychlosti na dálničním sjezdu plně obsazené/naložené auto. pohoda, pohoda a najednou dveřma napřed.
Podruhé s prázdným autem při svižném rozjezdu na křižovatce a odbočování doleva o cca 120° přímo před hlídkujícími PČR :-D

V obou případech bylo vlhko a teplota kolem 0. V obou případech stačilo dát plné kontra a auto se srovnalo.

Jako Insignia CT je naladěna vcelku hravě, ale především ten první kousek mě vcelku překvapil.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Duke_Luke
Pan Řidič

Příspěvek od Duke_Luke »

nevedel som ,kde to dat, tak tu to trosku temou sadne. Kupoval som nieco na eshope podlozky-pod-kola cz a mam nejaky zlavovy kupon, keby niekto objednaval a hodi sa mu to . 10% zlava kod PARAADA platny do zajtra 23.1.2020 .
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

HondaMan píše:Jako Insignia CT je naladěna vcelku hravě, ale především ten první kousek mě vcelku překvapil.
V krizovce se vodí pěkně, ale je IMO v ní není cítit tolik rychlost, takže to třeba lehce můžeš přehnat. Chce to furt kontrolovat, s headupem to má člověk na očích.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

S tou rychlostí to nemám tak jednoznačně. Často se mi stává, že jedu pomaleji než si myslím. Koncern imho maskuje rychlost lépe.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Duke_Luke
Pan Řidič

Příspěvek od Duke_Luke »

tak prisiel este jeden kod na eshop podlozky pod kola cz a vyuzitelny aj pre sesterske eshopy. platnost do 30.1.2020 . Zlava 10%, Kod je JANUAAARY
greg
Autoškolák

Příspěvek od greg »

Nahodou niekto nemate skusenosti s pneumatikami Yokohama advan fleva? Chcel by som ich v rozmere 195/45 r17 a zaujima ma ci maju ochranny lem rafikov. Nenasiel som to nikde napisane ale zase by som cakal ze pri tak nizkom profile tam bude.
https://pneumatiky.heureka.sk/yokohama- ... 5-r17-85w/#
Toyota GR86 MT
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Podle fotky to vypadá, že nemají :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Na O3 RS jsem dnes přezul na letní Goodyear Eagle F1. Nechal jsem zatím zimní na Swiftíkovi, kdyby náhodou napadlo na pár dní, aby byl povoz v rodině.
greg
Autoškolák

Příspěvek od greg »

Aké sú tie Goodyear Eagle? Prípadne čo máš na Swifte? Neviem čo mám vybrať, možností je málo a recenzie nič moc. Michelin PS sa mi zdajú už zbytočne drahé na môj skill :D
Toyota GR86 MT
Odpovědět