Taky přidám k thémě: dyž s pindicou lítá kolem komína drahá 3/4, většinou průměrná spotřeba (dle čerpání) nepřeleze 6.5 litru, dyž s ní lítám já (taky kolem komína) tak vosum.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to ja uz se pro jistotu ani na spotrebu ten stejny den nedivam, pac by me trefil... "prosim te, kde si az zase byla?" "rano jsem byla objednana na rasy a po obede ke kadernikovi" a ctvrtka nadrze v haj*zlu
2.8FSI... v tu dobu dostupne tridvojky se mi nejak nazamlouvaly a navic ja uplne nesnasim cerne sedacky... kdyz jsem ji bral 2019 v breznu, mela nejeto 58tisic... uz uz tam bude 90tisic ... nepotrebuju ani palubak...jde to krane poznat na tankovani kazdy tyden beru shruba 60litru a najedu tak 550-600km... dlouhodobe teda nejakych 11... kdyz stojim furt na svetlech tak 12.5
Jo tak to potom je tych cca 0,5-1l viac ako mam ja s 3,2FSI a A4 a manualom, co je celkom ocakavany rozdiel... A mame ich podobne dlho, len ja som mal povodny najazd 85 a teraz som sa prehupol cez 100
AF stretko - hlasovanie o mieste https://forms.gle/TE9FWx9ts9fbcp9b7
FOR SALE/TO BE RESTORED Mazda MX-5 NBFL 1.8 5MT RWD Fiat Panda 100HP without ESP Audi A4 Avant 3.2 FSI 6MT Quattro