Nejlepší x nejhorší servis Hyundai

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
hlídač
Dítě v autě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 08 říj 10:34

Nejlepší x nejhorší servis Hyundai

Příspěvek od hlídač »

Ahoj, nedávno jsem dělal pro jednu firmu "tajnou inspekci" jednoho autorizovaného servisu pro Hyundai. Moje zkušenost byla okej, ale šokovalo mě, co vyprávěli někteří ostatní inspektoři (např. výměna (krádež) bezvadného originálního dílu za levnou náhražku, aniž by o to klient požádal a aniž by ho o tom někdo informoval). :-o
Tak mě napadlo, jaké zkušenosti s jakými servisy máte vy, na co a na koho si má člověk dávat pozor?

PS: Kdyby si někdo chtěl přivydělat, tak "tajnou inspekci" doporučuju, dají vám 700 Kč za jednu návštěvu a ještě proplatí úkon, který vám na autě udělají. Pokud vím, tak inspektory hledají pořád, jsou rádi za každého, kdo se jim ozve. :-bd Člověk musí mít jakékoliv osobní auto Hyundai, max 10 let starý a nalítáno do 200 000 km. Stačí jim napsat sem: ondrej.skopec@nms.cz
jirka87
Mistr volantu
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 02 lis 12:55

Re: Nejlepší x nejhorší servis Hyundai

Příspěvek od jirka87 »

1) Dobře, stanu se inspektorem...
2) Jakože mi zaplatí rozvody ? Hah..
3) Kdo po provedení servisního úkonu zjišťuje, zda to bylo provedeno správně ? Jakože se přihlásí 55letá dáma, že chce dělat inspektora na pravidelné servisní prohlídce + výměna zadních tlumičů a dáma se po provedení servisu zavře u sebe v garáži, převleče se do modráků a začne zjišťovat, jestli je zadní tlumič originál,nebo nějaký Starline ?
4) Pokud druhý nezávislý servis nezkontroluje práci toho prvního, jakou to má vypovídací hodnotu ?
Uživatelský avatar
Lachende Bestien
Letec
Příspěvky: 1936
Registrován: sob 18 čer 15:13

Re: Nejlepší x nejhorší servis Hyundai

Příspěvek od Lachende Bestien »

Celé to působí velmi podivným až podezřelým dojmem, ostatně jako každý podobně vágní příspěvek, vábící čitatele na příslib výdělku po splnění určitých podmínek.
Vůbec bych se nedivil, kdyby byla celá tato aktivita zaměřena na lákání heljů a kavek ke koupi nových nebo spíše jetých hnůjdajů s předraženými náhradními díly a jejich nahánění do autorizovaných servisů. :ymalien:
Odpovědět