Nomadtruck píše:Uklidnete se pane. Svět není jen koncern.
řidičBOB píše:leonidas...tutáč!
Nene, k IP adresám jsem se vyjadřoval už zde, je to stejná osoba:pavproch píše:Písemný projev je hodně podobně "blbý", to jo, IP se ale moc neshodují, no.
Doporučuju to samé, co sem prosil předtím, než leonidas dostal jižní ovoce - NEKRMTE TROLLA, třeba ho to přestane bavit, když mu nikdo nebude odpovídat a komentovat ty jeho pitomosti.
Spectral píše:Styl diskuze je skutečně hodně podobný, taky mě to trklo. Nicméně jistotu jsem získal až z těch IP. Je to on. V obou případech se jedná jen o dva providery: Vivo.cz poskytující pokrytí na Brněnsku a T-Mobile. Zejména T-M přiděluje IP dynamicky z různých adresních bloků, ale jak říkám, pořád jen dva operátoři. Leonidas přispíval více z Viva, ale předpokládám, že ten BAN mu postihl některou z často přidělovaných IP, takže teď sem častěji přistupuje přes ten T-Mobile.
Dále: leonidas dostal BAN 2.7.2019, Nomadtruck založen 4.7.2019. Těch náhod už by bylo moc najednou. Když něco vypadá jako kachna, lítá to jako kachna, chodí to jako kachna a kváká to jako kachna, tak je to s nějvětší pravděpodobností kachna.
Zpět na Škoda a další česká auta
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků