Autohadanky
Re: Autohadanky
Ja si neviem pomoct, mam slabost pre italske auta
to je laska, tam rozum nema co robit 
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Chapu
Ja jsem asi prilis racionalni clovek a i zamilovat se musim alespon trochu hlavou 
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda, a preto rozumom kupujem Subaru 
Dam technicku handanku, co je toto za motor?
Dam technicku handanku, co je toto za motor?
Na druhou stranu: které takhle velké GT je "zábavnější" (předpokládám ve smyslu ostré jízdy v zatáčkách)? BMW 6er? Jaguar XK? Mercedes CL? Nejel jsem, ale dost pochybuji... Astony, Corvetty a 911 ponechme stranou, to je jiná kategorie...pjanda píše:JeAkorat moje laska to tedy neni, to auto je jizdne absolutne nezajimave... Atraktivita projevu techniky konci u turovani na miste
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 
beaumont: O zabavnost snad ani nejde, je to prece GT
Jde o to, ze to auto nefunguje zvlast zajimave prakticky v zadnem smeru. Nezaujme ani pri jizde rovne (je strasne tezke), automat je docela spatny (bud je velmi pomaly v samocinnem modu, nebo pri manualnim ovladani vubec neposloucha), neni nijak zvlast prostorne. Co umi je, ze je tiche a podvozek je poddajny. Nicmene ani tak nezvlada ani rychlou jizdu po sotva zatackovite silnici prvni tridy nebo technictejsi dalnici. Do zatacek se mu nechce, brzdy jsou mizerne...
GT si predstavuji jinak, to by melo umet neco vice nez jen jet pohodlne 200 km/h po dalnici, to umi skoro kazde auto. Cekal bych i schopnost rychle aktivnejsi jizdy, to neni nic sportovniho, jen rychly presun z A do B po cemkoli jinem nez vyklizena dalnice u Frankfurtu.
Nerekl bych, ze to je spatne auto, ale opravdu me zaujalo jen a pouze motorem. A s tim si nelze hrat bez spojky a prevodovky
Volil bych v teto tride radeji 6er i E kupe. Zrovna E kupe mi prijde byt jako velmi podobne ladene auto a uz E500, tedy nonAMG, se mi zda byt lepsi ve vetsine aspektu.
GT si predstavuji jinak, to by melo umet neco vice nez jen jet pohodlne 200 km/h po dalnici, to umi skoro kazde auto. Cekal bych i schopnost rychle aktivnejsi jizdy, to neni nic sportovniho, jen rychly presun z A do B po cemkoli jinem nez vyklizena dalnice u Frankfurtu.
Nerekl bych, ze to je spatne auto, ale opravdu me zaujalo jen a pouze motorem. A s tim si nelze hrat bez spojky a prevodovky
Volil bych v teto tride radeji 6er i E kupe. Zrovna E kupe mi prijde byt jako velmi podobne ladene auto a uz E500, tedy nonAMG, se mi zda byt lepsi ve vetsine aspektu.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
sohc, dva ventily, monovstřik, tři kroužky..... některý starší Fiaťácký FIRE?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
ten motor je prototyp ale trochu upravena verzia sa vyrabala pre Californiu USA...