Tak je otazka co tu vlastne dela a co ho nuti diskutovat.
To je jako bych ja chodil na forum pro rybare nebo forum o hackovani

Čím delší příspěvek, tím větší blábol. Předpona "auto" před "fórum" je čistě náhodná, stejně jako název vlákna. Neustále vidíš za vším frustráty a potřebu si něco dokazovat, přitom z tvých příspěvků frustrace přímo odkapává. Snad tě ani nenapadlo, že by někdo, kdo si jako malý v pokojíku lepil plakáty Countache, mohl mít ze svého Lamba jednoduse nefalšovanou radost, bez jakýchkoliv myšlenek na předvádění před okolím. Prostě v tom máš jasno - frajer, zbohatlík, frustrace, a furt dokola. Smutný stav mysli.Lachende Bestien píše:@stealth01
"Ale žádné My císař" a dál vesele používáte 1. osobu množného čísla, když vyjadřujete své osobní názory.![]()
My, co do toxických plechovek vkládáme pozitivní emoce a oni, kteří to vnímají rozdílně a měli by si nejspíš z tohoto fóra dát odchod. Vidíte to dost černobíle a odlišné názory vám jaksi nevoní. Ale zase vás chápu, chodíte sem onanovat nad supersporty a vzájemně se při tom poplácávat po ramenou/prdeli a to se při výměně názorů s jinak uvažujícími lidmi poněkud komplikuje.![]()
Kde jste zjistil, že se jedná o fórum o/pro fanoušky aut, může mi tuto informaci podložit nějakým zdrojem?
Vytváření generalizací o tom, která majetková "třída" se vyznačuje jakými emocemi, bude vhodnější nechat pro bulvární novináře a socio-politololulinology aj. nesmírně užitečné profese. Považujete řev vytáčeného motoru/exploze z výfuku, co jsou slyšet na kilometry daleko, za projev ohleduplnosti a neokázalosti?
Jinak gratuluji k vloženým 80M v Tojče bank, tak ať vám to hyperinflace/krach bank neznehodnotí.
Vypadá to, že se sem přesunul z obou zmíněných fór.rhinos píše:tak pokud jsem too dobre pochopil tak LB zadnou plechovku momentalne nema a ani nechce.
Tak je otazka co tu vlastne dela a co ho nuti diskutovat.
To je jako bych ja chodil na forum pro rybare nebo forum o hackovani
Teď jsem si to bohužel představil... Jak u toho křoviňáku, tak u toho příspěvku... Nicméně ta duševně chorá představa onanie u vytáčení křoviňáku byla alespoň zábavnáLachende Bestien píše:Přeju příjemnou masturbaci.
Vkládání slov do úst druhému, které nikdy neřekl, vám jak vidno jde od ruky.řidičBOB píše:LB: Chyběl tam ten alkoholik, což je podle tebe každý, kdo se kdy napil
Dobrý odhad, už jsem to napravil.řidičBOB píše:Vidím, že ti to nevymasturbovaný semeno tlačí lehce na mozek.