kdyz jsem tak dnes videl tu reklamu na Aventador, jak se projizdi po plani a vyhybajici se jakymsi nesmyslum, tak jsem si vzpomnel na jednu starsi reklamu od merglu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Když koukám na ty dvě reklamy (Lambo a Mercedes), zdá se mi, že tu někdo opisoval Jen ta od Mercedesu dává smysl, protože to je cesta za sluncem u roadsteru, ale u Lamba je to taková show pro nic... To je jak z nějakýho fantasy filmu.
Par dni jsem vahal, jestli se o toto otreme v nejakem clanku, ale nakonec to zminim zde. Reklama na Dodge Charger (nebo Dodge obecne), ktera se vzpouzi eliminaci lidskeho faktoru v ovladani aut Myslenkou se mi to samozrejme zamlouva, ostatne ani realizace neni spatna, jen to je bohuzel prilis pozde a prilis mnoho marketingu. Auta uz jsou takova davno a Chrysler/Dodge dnes rozhodne realne nejde proti proudu...
Pripomina mi to take "ohnostroj nesvepravnosti" v automobilove reklame posledni doby, viz treba reklamu na Passat CC se vsemi nesmysly vc. automatickeho zataceni podle car na silnici. Zejmena pointa - zaver ukazujici, ze clovek, ktery se sam nevejde ani mezi lidi na chodniku, muze s timto autem bezpecne jezdit - se mi opravdu zajida. Ale to uz je jiny pribeh, dnes Dodge a hra na opacnou strunu