Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Uživatelský avatar
driver
Letec
Příspěvky: 1744
Registrován: čtv 24 zář 14:50

Re: Politický koutek

Příspěvek od driver »

Včera měli děcka vzadu v autě puštěnou pohádku Hotel Transylvania3 a je tam hned někde z kraje po pár minutách v CZ dabingu taková jedna typická hláška Babiše. Zrovna nevím která ale hned by jste věděli, že to je jeho. Jak jsem byl už ospalý, úplně mě to probralo :)) U Sony Pictures bude dramaturg dabingu pěkný komik :ymapplause:
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Uživatelský avatar
Lachende Bestien
Letec
Příspěvky: 1931
Registrován: sob 18 čer 15:13

Re: Politický koutek

Příspěvek od Lachende Bestien »

řidičBOB píše:Na druhou stranu - víš jistě, že kdyby za tebou přišli, tys byl v pozici jepičího životního cyklu politika, abys podepsal zakázku za x mld a slíbili ti z toho pár desítek milionů, že bys do toho nešel??
Jistěže bych do toho šel, stejně jako každý, kdo by se ocitl v podobné pozici, kdy rozhoduje o "cizích" milionech/miliardách, které si nevydělal, respektive o směřování velké části životní energie lidí, kteří svou ze pravidelné a dlouhodobé pracovní činnosti převážně nedobrovolně přispívají do státního rozpočtu. Nikdo nemá zájem, aby si u něj podávali dveře vyděrači a loupežníci s odznaky ze státní veřejné služby, nebude-li platit výpalné ve všech jeho podobách - daně z každého prdu, pojištění, pokuty atd.

Kdo tvrdí, že by podobnou nabídku odmítl, buď vědomě lže nebo se mýlí z důvodu nereálných, naivních a idealistických představ.

Systém je takto promyšleně nastaven - každý, kdo se dostane na podobný post, kde rozhoduje o nemalých finančních prostředcích ostatních, musí absolvovat dlouhodobé DEformování charakteru v hierarchii politických stran - tedy tzv. PR trénink, tj. schopnost manipulace co největším počtem otupělých jedinců prostřednictvím prázdného žvanění, planých slibů, umně skrytých lží, mazání medu kolem huby, vyvolávání strachu a nenávisti vůči "závadovým" skupinám lidí atd.
Samozřejmě k tomu patří absolutní poslušnost loutky zvedající ruku/hlasující na povel nadřízených "velitelů" a prokazatelná dlouhodobá praxe v leštění klik a lízání těch "správných" řitních otvorů.

O metodách korupce by bylo možné napsat dizertační práci, pro ilustraci zmíním např. poměrně neobvyklou formu a to sice takovou absenci psychotestů pro výkon činnosti "profesionálního" politika.
Jinými slovy psychotesty je nucena absolvovat každá profesionální "lopata" (jak je tu s oblibou nazýváte při mnohdy oprávněné kritice jejich potenciálně velmi nebezpečných excesů v silniční dopravě) řídící náklaďák nebo autobus, ale lidé, kteří zhusta přesednou ze školních škamen do teploučkých kanclíků či poslaneckých lavic bez jakýchkoli nutných životních zkušeností, a z této své do značné míry izolované "zavatované" reality a při velmi omezeném rozhledu rozhodují o směřování produktů životní energie z pracovní činnosti deseti-/statisíců/milionů lidí, psychotesty vůbec nepotřebují?
Give me a fucking break!
:@) :@) :@)
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne stř 19 čer 11:49, celkem upraveno 1 x.
jirka87
Mistr volantu
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 02 lis 12:55

Re: Politický koutek

Příspěvek od jirka87 »

Lachende Bestien píše: musí absolvovat dlouhodobé formování charakteru v hierarchii politických stran - tedy tzv. PR trénink, tj. schopnost manipulace co největším počtem otupělých jedinců prostřednictvím prázdného žvanění, planých slibů, umně skrytých lží, mazání medu kolem huby.......
Toto mě velmi zaujalo a vlastně je to pravda. Protože kdo ve straně chčije proti větru, ten výš rozhodně nepostoupí. Takhle jsem se na to nikdy nedíval :-? Je to ale zřejmě tak, protože pokud straně velí hamižný pan XY a pod ním jsou jiní hamižní, kteří se třepou na jeho místo, tak si pravděpodobně na ta svá místa chtějí dosadit adekvátního nástupce, kterým se rozhodně nestane nějaký "dobroser", který to myslí s náma dobře a snaží se páchat v rámci strany a své nízké funkce v ní nějaké revoluce, ale zase a opět pouze ten, který při akceptaci určitých pravidel smí brát něco "do kapšišky"...

To je nekonečný koloběh hoven tohle...
Uživatelský avatar
Lachende Bestien
Letec
Příspěvky: 1931
Registrován: sob 18 čer 15:13

Re: Politický koutek

Příspěvek od Lachende Bestien »

Naši předkové se s podobnou pyšnou arogantní zvůlí dokázali relativně účinně, byť samozřejmě dočasně vypořádat např. formou zajímavé kulturní akce, tzv. defenestrace. :x
My jsme už zřejmě příliš zpohodlnělí a otupělí, mj. konzumací všudypřítomných levných nápojů s alkoholem. :ymparty:
Uživatelský avatar
Dix
Letec
Příspěvky: 1146
Registrován: čtv 17 úno 09:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
jerry
Letec
Příspěvky: 3321
Registrován: čtv 17 bře 17:15

Re: Politický koutek

Příspěvek od jerry »

Lachende Bestien píše:Politici nebo vlastně všichni státní zaměstnanci jsou pro udržení svých teploučkých míst nuceni vykonávat vůli svých chlebodárců - ekonomicky/vojensky silných zájmových skupin. V globálním měřítku tedy vládnou klany lichvářů (tzv. bankéřů), olejářů a zbrojařů. A loutky skáčou, jak pánové pískají. Zároveň "musí" hrát ochotnické divadlo - společně s masově-mediálními mrdkami - pro otupělé masy, jež potřebují udržovat v přesvědčení, že svým hlasem mohou něco důležitého skutečně ovlivnit a že budou hájit především jejich zájmy. =))
Moc pěkně napsáno :ymapplause: Možná se občas vymění pár ksichtů, ale systém jede pořád dál.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Uživatelský avatar
ctrl_j
Letec
Příspěvky: 3775
Registrován: úte 09 dub 06:33

Re: Politický koutek

Příspěvek od ctrl_j »

Ti zoufalci uz nevi jak by ten rozpocet prifoukli. Ze cena neodpovida kvalite nikoho netrapi. Hlavne ze ze spotrebni dane na PHM financuji dopravu pocetne skupine lidi (temer) zdarma.
Poslanci také poslali do dalšího čtení návrh, který zavádí elektronické dálniční známky. V rámci projednávání navrhl poslanec Martin Kolovratník (ANO), že by se mohla cena dálniční známky zvýšit na 2000 korun.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
Příspěvky: 26979
Registrován: stř 16 úno 20:26
Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

Tak z EET nic, výběr daní nic a někdo ty věci platit musí, to dá rozum!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Uživatelský avatar
Dix
Letec
Příspěvky: 1146
Registrován: čtv 17 úno 09:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
Uživatelský avatar
Stepan
Letec
Příspěvky: 5428
Registrován: sob 05 bře 01:27

Re: Politický koutek

Příspěvek od Stepan »

2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět