Rychlodotazy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
Když po ukončení LS chci zapsat po leasingovce vlastníka, který byl do té doby provozovatelem, potřebuji k tomu evidenčku??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Takže podle mne ano.Evidenční kontrolu je nutné absolvovat před přihlášením ojetého vozidla do evidence, tj. v případě, že dochází ke změně provozovatele nebo vlastníka, který je zároveň provozovatelem vozidla.
v te souvislosti me uz davno napadla otazka, jak se resi prevod auta bez STK, popr nepojizdneho auta? da se to vubec prevest?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Na evidenčku se dá i na podvalu.
Prodat auto bez STK je, to že ji nemá je problém kupujícího.
Prodat auto bez STK je, to že ji nemá je problém kupujícího.
black on black, petliter, jebem na too 

- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych,nedochází k převodu vozidla.Zrovna tak při zapisování jiných vlastníků také netřeba, pouze plná moc od LS k provedení úkonu.řidičBOB píše:Když po ukončení LS chci zapsat po leasingovce vlastníka, který byl do té doby provozovatelem, potřebuji k tomu evidenčku??
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
No kdyz tu vetu rozeberu tak mi vychazi ze ne. Provozovatel zustane stejny a tim padem nemuze nastat ani druha moznost.rutak11 píše:Takže podle mne ano.Evidenční kontrolu je nutné absolvovat před přihlášením ojetého vozidla do evidence, tj. v případě, že dochází ke změně provozovatele nebo vlastníka, který je zároveň provozovatelem vozidla.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
nevím jak dnes, ale v roce 2013 to potřeba nebylořidičBOB píše:Když po ukončení LS chci zapsat po leasingovce vlastníka, který byl do té doby provozovatelem, potřebuji k tomu evidenčku??
Minulý rok to teda třeba bylo 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex