Velmi zdařilá a osvědčená Konzeption
 , nadčasový a "zralý" (někdo by mohl říci příliš konzervativní nebo dokonce nudný
 , nadčasový a "zralý" (někdo by mohl říci příliš konzervativní nebo dokonce nudný  ) design, skvělé 6-válcové motory, nízká hmotnost, povedené převodovky/podvozky, výfuky které nervou uši/neřvou "HEY, LOOK AT MEEEEEE, I CRAVE ATTENTION!!!..."
 ) design, skvělé 6-válcové motory, nízká hmotnost, povedené převodovky/podvozky, výfuky které nervou uši/neřvou "HEY, LOOK AT MEEEEEE, I CRAVE ATTENTION!!!..."Jen jsme velmi krátkozrace vyhnali naše Deutsche Brudern po válce; s německými platy by se na kvalitní pojízdné hračky šetřilo mnohem snadněji.

Já jsem ale celkem dost nenáročný, takže v zimním období na sněhu mi často v Š125 s motorem z Fáčka a volantem a sedačkou z DeltyHF k pocitu z jízdy v Porši mnoho nezbývalo.

Mustang GT350(R) se Fordu povedl, jen by mě asi jako hypotetického zájemce o koupi zajímalo, zda výbava obsahuje značkové protihlukové sluchátka.
 Ne že by zvuk do 8k vytočeného osmiválce nebyl atraktivní, jen se mi jeví jako zbytečně hlučný.
  Ne že by zvuk do 8k vytočeného osmiválce nebyl atraktivní, jen se mi jeví jako zbytečně hlučný.
 .
 .