......
 ......  
 ......
 ......  
 Co si budem nalhávat, už léta tvrdím, že i u nás by mělo vzniknout radikální křídlo nějaké etablované pravicové politické strany.
 Co si budem nalhávat, už léta tvrdím, že i u nás by mělo vzniknout radikální křídlo nějaké etablované pravicové politické strany.  Asi kvůli tomu budu fakt muset vstoupit do partaje, neboť zatím se mých doporučení nikdo ne a ne chytnout
  Asi kvůli tomu budu fakt muset vstoupit do partaje, neboť zatím se mých doporučení nikdo ne a ne chytnout 

.....tudy cesta vedla naposledy ve třicátejch letech za hospodářský krize a nelze předpokládat, že stejný podmínky ještě někdy vzniknou. Není třeba nikoho mlátit.... stejných a vyšších cílů lze dosáhnout sofistikovanějšími metodami a ještě z toho vznikne celospolečenskej prospěch
 .....tudy cesta vedla naposledy ve třicátejch letech za hospodářský krize a nelze předpokládat, že stejný podmínky ještě někdy vzniknou. Není třeba nikoho mlátit.... stejných a vyšších cílů lze dosáhnout sofistikovanějšími metodami a ještě z toho vznikne celospolečenskej prospěch  

mám známého instalatéra, cca 50,a je to opravdu dost inteligentní člověk, co rozumí svému řemeslu... takže tak
 mám známého instalatéra, cca 50,a je to opravdu dost inteligentní člověk, co rozumí svému řemeslu... takže tak 
 ..... narážel jsem pouze na Vandasův "titul", ..... nedávno jsem totiž  někde četl jeho "životopis" a  v souvislosti s jeho "vzděláním" se tam mluvilo jen a pouze o tom výučáku
 ..... narážel jsem pouze na Vandasův "titul", ..... nedávno jsem totiž  někde četl jeho "životopis" a  v souvislosti s jeho "vzděláním" se tam mluvilo jen a pouze o tom výučáku   ...což však neznamená, že si posléze nemohl doplnit vzdělání
 ...což však neznamená, že si posléze nemohl doplnit vzdělání