14 bude takový zdravý začátek asi. Osobně to tipuji nad... 3.0TDI jezdí za 10. Podle mne je to do těchto velkých/těžkých SUV nesmysl. Pro mne určitě - 90% dálnice a tam bojuji s odporem vzduch, takže furt 15+
Hybrid bude také
Tiez si myslim, ze TSI moc vyznam v tomto nema, jedine ak je fakt caste mesto a hybrid bude to iste v bledo-modrom (a este sa nacakame, aspon ze to nebude ten Cinsky hybrid )...tak jak pise rB...
Cena Touarega mi prijde hodne prestrelena. Neporovnaval jsem teda V8, ale silnejsi V6 po slevach na ICO vychazi na +0,5m oproti minule generaci a vyjde mi to draz nez X5 ... lidove to moc neni.
Čtyřlitrový turbodiesel ohromí nejvyšším výkonem 310 kW (421 k) a maximálním točivým momentem 900 N.m. Základní cena osmiválcového Touaregu byla stanovena na 2 294 900 Kč a jak se na vrcholný model sluší a patří, osmiválcový Touareg bude mít sériovou výbavu rozšířenou o vzduchový podvozek, sedadla ergoComfort čalouněná kůží Vienna, paket Světla a výhled, přičemž ve specifikacích Elegance a Atmosphere bude výbava V8 TDI rozšířena o 19“ kola z lehkých slitin Tirano.