Dacia Duster
Re: Dacia Duster
Kdy přibude v nabídce motorů pro SUV Duster obsah 1.3 TCe ve dvou verzích 96kw a 110kw?  

Chapu ze jako pracovni nastroj to je ok pro nekoho a ze ti jde o traffic vlakna, ale chvalit duster je asi neco jako chvalit treba ducato...leonidas píše:Máš to popletené,jak na Nový rok, tak po celý rok? ..SUV Duster nebude maximum,ale pro začátek živnosti perfektní

R4...258k
R3...261k
EV...264k
						R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych se zaměřil na češtinu, než na rozbor toho slovního spojení, živnostníkuleonidas píše:Máš to popletené,jak na Nový rok, tak po celý rok? ..SUV Duster nebude maximum,ale pro začátek živnosti perfektní

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Dělá to naschvál trollik  asi ne moc úspěšná živnost
 asi ne moc úspěšná živnost 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Dacia Duster
Živnost krátce   trochu jsem se zadlužil nákupem strojů,ale SUV Duster na dluh nebude
 trochu jsem se zadlužil nákupem strojů,ale SUV Duster na dluh nebude  
I takovej obrázek pracovní bude s SUV 

I takovej obrázek pracovní bude s SUV

Tohle mě s SUV Dusterem snad pracovně nepotká..  pěkné video v terénu
  pěkné video v terénu
https://www.youtube.com/watch?v=7f2HPVySQq0

pěkné video v terénu
  pěkné video v terénuhttps://www.youtube.com/watch?v=7f2HPVySQq0
- Lachende Bestien
- Letec
No už jsem si říkal, že snad další reklamní video už nebude; celý týden jste to vydržel.  

Ale abych jen nezesměšňoval: pokud si pořídíte prachovku v benzínu, tak vám za lidi s astmatem a dýchacími problémy, ale i za např. malé děti či lidi v pokročilém věku atd. patří dík, protože dusivých dieselových smradometů s dříve či později demontovanými filtry v naší kotlince jezdí v rukou kvant urputných kolenovrtů už i tak víc než dost. 

Tak snad se pak po koupi podělíte i o vlastní videa, ať je vidět, že jste nekecal.

Ale abych jen nezesměšňoval: pokud si pořídíte prachovku v benzínu, tak vám za lidi s astmatem a dýchacími problémy, ale i za např. malé děti či lidi v pokročilém věku atd. patří dík, protože dusivých dieselových smradometů s dříve či později demontovanými filtry v naší kotlince jezdí v rukou kvant urputných kolenovrtů už i tak víc než dost.

Tak snad se pak po koupi podělíte i o vlastní videa, ať je vidět, že jste nekecal.

Ty tomu rozumíš jak koza náklaďáku. Zejména přímovstřikový benziny bez filtru pevných částic, co se vyráběly do r. 2018, to je lahůdka. A hlavně downsizované motory jsou emisně úplně, ale úplně skvělé. Sice v zátěži klidně čtvrtina paliva proletí nespálená do výfuku, aby se obohacením směsi ochladil spalovací prostor a motor se nerozletěl kvuli samozápalům. Ale hlavně že to není diesel, protože načipované 1,9 TDI jsi viděl kouřit.Lachende Bestien píše:tak vám za lidi s astmatem a dýchacími problémy, ale i za např. malé děti či lidi v pokročilém věku atd. patří dík, protože dusivých dieselových smradometů s dříve či později demontovanými filtry v naší kotlince jezdí v rukou kvant urputných kolenovrtů už i tak víc než dost.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
						//// 1.6 ECOjet