Shr3k : Tvou odpověď i chápu a neříkám, že mi nedává logiku. Částečně. Proto píšu ty reakce s prominutím jak debil a obsáhle. Zmínil jsem tam i zůstatkovou cenu. A je podle mě třeba si to položit i trochu jinak - kdybych měl dostat zadarmo novou Mokku, nebo zadarmo ojeté Volvo se 100 000Km, co si vyberu ? Já se tedy omlouvám za svůj názor, ale já raději to ojeté Volvo. Ke všemu mám za to, že auto se 100 000Km není doslovně "olítaná vrána"...Ta tvá Mazda 2 má za 11let kolik kilometrů ? Označil bys to auto za vránu ? Já myslím, že jistě ne.
A nehledě na rok mi tohle v rámci poptávky přijde jako velmi slušná nabídka. Konec konců asi proto je tam už rezervace, takže odkaz bude za chvíli pravděpodobně neaktivní : https://www.tipcars.com/volvo-xc60/suv/ ... 00034.html
Ten D5 motor je konstrukčně povedený. Nájezdy 500 000Km mu nejsou cizí, takže hodnotit to auto při 100K jako vránu je podle mě velmi přehnané, byť auto není jen motor, ale i tlumiče etc samozřejmě.
A ano, nafta na malý nájezd (tato už s DPF) může být skutečně problém. Je to otázka uvědomění a následné prevence/správné jízdy. Dynamicky jsou ty motory velmi dobré, spotřeba je taky dobrá. Trvanlivost dle mého soudu nadprůměrná. Ale při provozu : " bydlí 20 km od nejbližšího města a v zimě dojíždí do práce cca 25 km (z vesnice do města), v létě potom převážně na kole" v tom nevidím problém...Kdyby dojížděla 5km, pak ano, ale 25 do práce a 25 zpět ? To je podle mě na diesel OK, když se tomu dá občasně na dálnici pořádně napít ať se to vyfouká.