Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
To máš tak - já se vracel z Fatry. Na D1 hnus fialovej, silničář ani jeden. Přijel jsem na D0 a až po odbočku na D5 jsem potkal asi 20 silničářů - radlice, sůl, všechno. Vadu na kráse to mělo, že tam bylo +5 

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Kilodeset jednosmerkou ve meste? Zazrak ze nikdo neumrel a hovado PCR ze ho stihaj.řidičBOB píše:proč to má pořád stejný scénář?? Kradený auto, bez ŘP, vyfetlej...a nabouraný služební vůz
R4...258k
R3...261k
EV...264k
						R3...261k
EV...264k
Ve ctvrtek jsem jel dopoledne z Slavkova do Prahy a cestou jsem potkal na D1 asi milion sypacu. To same v patek mezi Prahou a Jihlavou. Az jsem si rikal, ze to Bures vyhlasil jako prvorady ukol.

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To taky vyhlásil. Ono stojící D1 vždycky nasere i jeho voliče a na rozdíl od Čapáku, se to TV nebojí vysílat. A Mára, ať si prožene frňákem gramů kolik chce, tohle na plus nildy nepřetvoří. Takže Bureš prej řádil...kokoti, kurva, píče - všechno bylo 

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Ahoj, jsem tu nový. Jak se přidávají videa z idnesu? https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpr ... zpravy_tuu Asi budete muset prokliknout.

Passat B8 2tsi, Kodiaq 2tsi, 5x moto od 50 do 700ccm
z idnesu nijak  asi nejhorsi prehravac v galaxii
 asi nejhorsi prehravac v galaxii

asi nejhorsi prehravac v galaxii
 asi nejhorsi prehravac v galaxii2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Řidiči, co to mají v ruce...
Pán tuhle situaci vyřešil asi nejhůř jak mohl. Jak byste tuto situaci řešili vy? Já už se několikrát otáčel zacouváním prdelí do sněhu. Mohl zajet/zacouvat do hlubokého sněhu, mohl přidat plyn- po druhém nárazu to udělal a auto se chytlo. Holt pozdě. Dle diskuze pod videem pán zastavil, paní vystoupila a auto se utrhlo. Některým lidem 4 kolka spíš uškodí než pomůžeZKV píše:Ahoj, jsem tu nový. Jak se přidávají videa z idnesu? https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpr ... zpravy_tuu Asi budete muset prokliknout.

Passat B8 2tsi, Kodiaq 2tsi, 5x moto od 50 do 700ccm
Hlavně jestli dobře vidím, tak před nárazem do dodávky neměl plyn, ale stál na brzdě a sáňkoval jak trouba dolů   tak co čekal
 tak co čekal

tak co čekal
 tak co čekalblack on black, petliter, jebem na too 

Jste chytří jak rádio a zkušenostma hýříte, ale podle mě vůbec neměl nastartováno když začal klouzat a bez brzdy nastartovat nemohl   Hysterka visící na dveřích ke správnému  rozpoložení řidiče  taky  nepřispěla. Za  mě je teda největší chyba že vůbec jel kam jel.
 Hysterka visící na dveřích ke správnému  rozpoložení řidiče  taky  nepřispěla. Za  mě je teda největší chyba že vůbec jel kam jel.

Hysterka visící na dveřích ke správnému  rozpoložení řidiče  taky  nepřispěla. Za  mě je teda největší chyba že vůbec jel kam jel.
 Hysterka visící na dveřích ke správnému  rozpoložení řidiče  taky  nepřispěla. Za  mě je teda největší chyba že vůbec jel kam jel.《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
						//// 1.6 ECOjet
Já byl jednou svědkem situace, kdy auto obsazené řidičem a spolujezdcem zaparkovalo. Řidič šel pro něco do kufru, nezabrzdil ručku, auto se pomalinku začalo rozjíždět, ale fakt pomalu. Než to zaregistroval a oběhl, stihlo ťuknout do auta před sebou a spolujezdec  seděl uvnitř a zvědavě to sledoval  

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124