Umweltplakette, Fuel Economy Label a jim podobne
Re: Umweltplakette, Fuel Economy Label a jim podobne
Tohle uz prestava byt sranda, tady uz jde do tuheho…
-> Prosadili zákazy vjezdů pro diesely, teď chtějí v Německu omezit rychlost na dálnici (Aktualne.cz)Německá ekologická organizace Deutsche Umwelthilfe (DUH) se chce po úspěšném soudním tažení, které mělo za následek zavedení omezení vjezdu do center měst pro starší i zánovní auta se vznětovými motory, podobnou cestou domáhat i omezení rychlosti na tamních "nelimitovaných" dálnicích.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hezky napsané: https://auto.idnes.cz/nemecko-diesel-na ... tomoto_fdv
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Rychlodotaz - dá se Umweltplakette (platná v Říši) už pořídit někde u nás v CZ nebo musím u soudruhů adolfů? (už sem to kdysi u nich dělal, pro brambora1)
A podotázka: je něco podobného nutné už aji někde v CZ (nebo se v dohledné době chystá)?
A podotázka: je něco podobného nutné už aji někde v CZ (nebo se v dohledné době chystá)?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Snad tě Apuka nenahlodal? 
Ne, já ho mám na ignorelistu... ale měl sem to na seznamu (úkolů po koupi, hned za CZ a SK dálniční nálepkou, ty už mám), bo asi v qětenci zase pojedu na kongres do Ddorfu
Pavproch: Dá se koupit za 3 nebo 400. V Praze třeba na registru vozidel na Jarově, možná i v Jungmance. Ve fašisticku je za nevylepení pokuta myslím 750,-€.
Kuju za info. Já si mezitím ale vylistoval (už známý) program kongresu v Radissonu Ddorf a.... absolutně nezajímavé, jak kdyby to umíralo na úbytě. Takže měním názor, asi tam nepojedu, čili umwelt asi počebovat nebudu.
Kdyby přeci jen bylo ale potřeba, tak co Vím tak to umí většina STK patřící pod Dekru v ČR, mimo jiné, i třeba STK v Rožnově nebo v Kopřivnici. Takže pro pavprocha, kdyby náhodou, není potřeba ani řešit v Praze. Stačí asi jen velký TP.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Kuju.