Seat obecně
Re: Seat obecně
Skláři došli. Každej má dneska Bc. ze sociologie nebo je jenom úplně levej. Takový lidi jsou nám stejně k hovnu.
Za to vím o jedný firmičce, co ze dne na den vyhodila 40 lidí, kompletně zavřela výrobu, zůstali dvě účetní, a už jim jenom číňani dělají licenčku. Majitel si jenom chrochtá. Žádný kontroly ze sociálky, žádnej finančák, už tam nemá podíl on, ale jistá schránková firma v exotické lokaci. Důvodem nebyla chamtivost, ale prostý strach z narůstající moci státu. Co si lidi zvolili...
Za to vím o jedný firmičce, co ze dne na den vyhodila 40 lidí, kompletně zavřela výrobu, zůstali dvě účetní, a už jim jenom číňani dělají licenčku. Majitel si jenom chrochtá. Žádný kontroly ze sociálky, žádnej finančák, už tam nemá podíl on, ale jistá schránková firma v exotické lokaci. Důvodem nebyla chamtivost, ale prostý strach z narůstající moci státu. Co si lidi zvolili...

black on black, petliter, jebem na too 

Zamestnanci su zlo, bohuzial. A cim vacsi dopyt po nich je, tym je to horsie.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když vidím toho pičuse Středulu, který nikdy nepracoval a nikdy za nikoho nenesl odpovědnost, jak mluví o zvyšování minimální mzdy, atd, tak si představuju, jaké to je, někoho skalpovat 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

BOB: Hele Středulu jsem tuhle potkal. V obchodě s donuty na Žižkově.
Kdybys měřil na výšku to co on, taky bys měl mindráky
Ani selfíčko si semnou neudělal.
911T: Pravdu máš. Proto jsem si obor studia vybral tak, abych mohl našim za 10 let klidně říct, ať firmy prodaj, užijou si důchod, utratí co můžou, co nemůžou si zdědím a rozjedu si další byznys. Sám, maximálně pár lidí v jednom kanclu. Žádný velký píčoviny, plánování směn, výrobních kapacit, dovolených, splátkový kalendáře na vybavení za desítky milionů... Už se na to vlastně trošku těším

911T: Pravdu máš. Proto jsem si obor studia vybral tak, abych mohl našim za 10 let klidně říct, ať firmy prodaj, užijou si důchod, utratí co můžou, co nemůžou si zdědím a rozjedu si další byznys. Sám, maximálně pár lidí v jednom kanclu. Žádný velký píčoviny, plánování směn, výrobních kapacit, dovolených, splátkový kalendáře na vybavení za desítky milionů... Už se na to vlastně trošku těším

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já ho pravidelně potkávám na Strojírenském veletrhu v Brně. Doufám, že letos budu mít to štěstí, že se tak nestane...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Vystavuješ nebo koukáš co koupit? Já tam asi taky budu, můžem domluvit nějakou akcičku. Na hajzlech tam kamery nejsou. No homo, if you know what I mean 

Já už to vím, já chci být jen homosexuál... návštěvník klubu, který jen z filmu a vtipu znám...
https://www.youtube.com/watch?v=8UnfPDYsuOk

https://www.youtube.com/watch?v=8UnfPDYsuOk
Zase něco k tématu. Z půjčovny mám teď na pár dní Leon 1.6TDI v holotě. Zatím mám najeto asi 30km, ale ještě jsem nenašel jediný dvod, proč upřednostnit Leon vůči Octě nebo Golfu..
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.