Volkswagen obecne

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Zajda
Letec

Re: Volkswagen obecne

Příspěvek od Zajda »

driver píše:Teplotu si nastavíš hlasem na volantu nebo hlasem na mobilu pro nezávislý buf/ větrání přes aplikaci ;) nebo tlačítkem na DO zatopíš/vyvětráš nezávisle a to umí už od roku 2010 Touareg2
Klimatronic je jako analogové budiky, dávno běhá přes sběrnici jen se tváří že to je klasika. Přitom se o analog nejedná jenže pro konzervy se to dělá protože zvyk je železná košile.
To mi snad může být ukradené že klima jede po univerzální sběrnici a ne třeba přes relé. Důležité je jak ji ovládám.
Intuitivní pro klimu nebo hlasitost je otočný ovladač s aretovanýma polohama. Ovládat základní funkce auta primárně přes mobil, opuchlý "klíček" nebo hulákáním mi přijde opravdu nedůstojné, ba přímo stupidní.

Hloupější už by bylo jen dotykové ovládání volantu. Ale nepochybuju že už někdo přemýšlí jak ho implementovat.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
driver
Letec

Příspěvek od driver »

A já Ti říkám, že to jsou kecy v kleci.
Ti co to pomlouvají jsou oběti konzervatizmu. To je charakteristika čechů.
Běž se projet v staré A8 s HW klimatronic a v nové a pak v Touaregu III.
Všichni mají pnou hubu toho, že display nikdy a potom najednou se to dá přežít ;)
Dneska už si posíláš i průjezdní body trasy přes carnet a než vyjedeš, už Tě naviguje k moři přes pumpy a hotely či atrakce přesně, jak manželka vymyslela v práci na mobilu během strašně důležité porady ;) Tak si nastavíš vše předem , pak v autě nic nelovíš, jen si hlásíš, teplota 22 nebo rádio evropa2, mapa zoom 1km, nebo volat manželka a to je tak vše.
Mi se líbí jak všichni řeší jestli mají display nebo kolečko, ale to, zda je v autě jeden motor pro rozvod vzduchu nebo čtyři, to nikoho nenapadne, nebo zda má 3 rychlosti nebo 15, jak dokonale to umí klimatizovat bez průvanu, determální skla, atd protože vůbec neví, jaké tam jsou rozdíly ve funkci, ve finále máte klimatronic na manuál režim a stáhlé okno :D
Podle mě řešíte nesmysly.
To, že v většině aut viz Peugeot, to je udělané nahouby, je fakt, ale to nemá s téma nic společného.
Tak řešte herky VS kvalitu a né to, že staré pořádky byly nejlepší. To je pasé. Podívej se jak se změnila doba. Nemáš čas jít ani na oběd.
V Peugeotu mají Tempomat 20let starý systém dokonce ve stejném provedení a designu a nikomu to nevadí :D
Druhá věc je, že tyhle auta nejsou pro Ty, kdo nesedí denně dlouhé hodiny v autě.
A jelikož je možnost volby, absolutně nechápu diskusi, kdo jezdí okolo komína a chce tuhle šupu, klidně ať si to koupí v základu
Já měl Klimatronic v Golfu3 (TŘI né čtyři) a všichni ještě 20let poté mudrovali, jak se to pokazí a nikdy se to nepokazilo ale zásadní argument byl, že se to blbě ovládá :D
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
retron
Letec

Příspěvek od retron »

já teda nevím co tam pořád štělujete, klimu mám na 19,5 AUTO celý rok a stejně rychleji topit nezačne ikdyž se dá na 27 jak si mnohé holčičky myslí. Přepínám akorát vnější okruh, když předemnou jede nějaký "čistý EU5 dehet" a i to lze u některých variant audi volantů nastavit pod *. Hlasitost a listování audia taky na volantu. Zbytek věci nastavím pod individual jednou a dost anebo nakóduju přes OBD.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já teda taky na klimu šahám minimálně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Zajda píše:Hloupější už by bylo jen dotykové ovládání volantu. Ale nepochybuju že už někdo přemýšlí jak ho implementovat.
Vyckaj casu...asi tak rok a pol ;))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Snowman000 píše:
Zajda píše:Hloupější už by bylo jen dotykové ovládání volantu. Ale nepochybuju že už někdo přemýšlí jak ho implementovat.
Vyckaj casu...asi tak rok a pol ;))
Poslední E,S facelift,CLS a nové A to má.Je tam dotyková ploška na obou stranách volantu.
Bez bodů
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No a teď je na řadě dotykáč na plyn a brzdu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To není potřeba. To bude propojeno s navi a GPS a auo prostě rychlejc nepojede. Plynu nebude potřeba vůbec.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Dix: ja to myslel vo VW a hlavne v modeli ktory zazije (bude trpieť) trochu ine množstvo ludi jak pri vrcholných MB :P
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Jo to bude v Golfu 8. ;)
Bez bodů
Odpovědět