A já Ti říkám, že to jsou kecy v kleci.
Ti co to pomlouvají jsou oběti konzervatizmu. To je charakteristika čechů.
Běž se projet v staré A8 s HW klimatronic a v nové a pak v Touaregu III.
Všichni mají pnou hubu toho, že display nikdy a potom najednou se to dá přežít

Dneska už si posíláš i průjezdní body trasy přes carnet a než vyjedeš, už Tě naviguje k moři přes pumpy a hotely či atrakce přesně, jak manželka vymyslela v práci na mobilu během strašně důležité porady

Tak si nastavíš vše předem , pak v autě nic nelovíš, jen si hlásíš, teplota 22 nebo rádio evropa2, mapa zoom 1km, nebo volat manželka a to je tak vše.
Mi se líbí jak všichni řeší jestli mají display nebo kolečko, ale to, zda je v autě jeden motor pro rozvod vzduchu nebo čtyři, to nikoho nenapadne, nebo zda má 3 rychlosti nebo 15, jak dokonale to umí klimatizovat bez průvanu, determální skla, atd protože vůbec neví, jaké tam jsou rozdíly ve funkci, ve finále máte klimatronic na manuál režim a stáhlé okno
Podle mě řešíte nesmysly.
To, že v většině aut viz Peugeot, to je udělané nahouby, je fakt, ale to nemá s téma nic společného.
Tak řešte herky VS kvalitu a né to, že staré pořádky byly nejlepší. To je pasé. Podívej se jak se změnila doba. Nemáš čas jít ani na oběd.
V Peugeotu mají Tempomat 20let starý systém dokonce ve stejném provedení a designu a nikomu to nevadí
Druhá věc je, že tyhle auta nejsou pro Ty, kdo nesedí denně dlouhé hodiny v autě.
A jelikož je možnost volby, absolutně nechápu diskusi, kdo jezdí okolo komína a chce tuhle šupu, klidně ať si to koupí v základu
Já měl Klimatronic v Golfu3 (TŘI né čtyři) a všichni ještě 20let poté mudrovali, jak se to pokazí a nikdy se to nepokazilo ale zásadní argument byl, že se to blbě ovládá

Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)