Detektory policejních radarů
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
glider: To je škoda, zrovna teď před koncem roku vyprodávám maximum zboží za minimální cenu, takže Card HD nebo Beltronics STi-RM PLus mohly být za super cenu. U Genevo One M se taky dá něco domluvit, RedLine v nabídce nemám a ani jej už zařazovat nebudu.
Naposledy upravil(a) AntiRadary.cz dne sob 23 pro 12:36, celkem upraveno 1 x.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
glider: no...stačí!? To je otázka. Samotná přenoska je dneska tak 35% ochrany.
Kdybys chtěl RL, tak vím o jednom kousku, který je snad pořád na prodej...a dokonce i v SK.
Kdybys chtěl RL, tak vím o jednom kousku, který je snad pořád na prodej...a dokonce i v SK.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Hele, zas bych to nehrotil. Jezdím poměrně rychlými auty a musím říct, že pokud člověk neblbne v obcích, tak přenoska spolu s Waze bohatě stačí. A vzhledem k tomu, že opičáci s laserem většinou stejně neměří podle návodu, tak bych z toho zas takový strach neměl. Hint - měřit laserem z ruky v Čechách není přípustné, resp. PČR to ve správku neobhájí.
Já ramer nepotkal už docela dlouho.... vesměs jen laser...
Nějak nevím proč by nemohli měřit laserem z ruky...nic jim to nezakazuje.
Nějak nevím proč by nemohli měřit laserem z ruky...nic jim to nezakazuje.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To by mne také zajímalo... LC4 je tak dokonce i homologován a monopod je volitelné příslušenství.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Protože certifikát obsahuje větu, že se musí měřit pouze dle návodu k použití. A návod k použití se o měření jinak, než na stativu nezmiňuje. Už jsem to jednou ve správku použil a museli mi dát za pravdu.
To možná platilo u starého PL3DOK....už i LTI MDC mělo v návodu měření z ruky.
Ale TruCam a LaserCam4 kterýma nově disponuje PČR a některé MP a nahradili s nima staré a velké LTI Micro Digi-Cam a PL3 to v návodu mají....jdou určeny právě pro měření z ruky nebo stativu který je tam už jako příslušenství navíc.
U té PL3DOK bych se tomu ani nedivil...to byl velký těžký krám kde to z ruky moc ani nešlo.
Ale TruCam a LaserCam4 kterýma nově disponuje PČR a některé MP a nahradili s nima staré a velké LTI Micro Digi-Cam a PL3 to v návodu mají....jdou určeny právě pro měření z ruky nebo stativu který je tam už jako příslušenství navíc.
U té PL3DOK bych se tomu ani nedivil...to byl velký těžký krám kde to z ruky moc ani nešlo.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Takže Genovo One S nechat v základním nastavení a umístit někam k vnitřnímu zpětnému zrcátku na vertikál?
Tatík viděl přenosku poprvý v životě a říkal, že mu to přijde úchylné, že je rád, že si může dovolit pevnou sadu. Ale že do 180k auta prej nic lepšího nepotřebuju. Zrovna dneska jsme se v GTD přesouvali asi 6km meziměsto ve složení matka, otec, sestra, jakoby švára, já a jeden lehce rozměrnej čokl v kufru. A ve stoupání to moc nejelo. Takže jsem byl poučen, že žádnej detektor nepotřebuju, když mi to stejně hovno jede
*Jinak ten vertikální držáček mi přijde dost fórovej, očekával bych trošku solidnější kus plechu. Něco solidnějšího bychom vyrobit rozhodně uměli. Otázka je, za jaký prachy
Tatík viděl přenosku poprvý v životě a říkal, že mu to přijde úchylné, že je rád, že si může dovolit pevnou sadu. Ale že do 180k auta prej nic lepšího nepotřebuju. Zrovna dneska jsme se v GTD přesouvali asi 6km meziměsto ve složení matka, otec, sestra, jakoby švára, já a jeden lehce rozměrnej čokl v kufru. A ve stoupání to moc nejelo. Takže jsem byl poučen, že žádnej detektor nepotřebuju, když mi to stejně hovno jede

*Jinak ten vertikální držáček mi přijde dost fórovej, očekával bych trošku solidnější kus plechu. Něco solidnějšího bychom vyrobit rozhodně uměli. Otázka je, za jaký prachy

black on black, petliter, jebem na too 

Otec má správné názory 

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124