Chlubítko univerzální
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chlubítko univerzání

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja dnes nasiel svoj "Happy place"!
Classic Remise Berlin
www.remise.de
PS: Este ze som si vcera kupil "novy" fotak, zapotil sa

Classic Remise Berlin
www.remise.de
PS: Este ze som si vcera kupil "novy" fotak, zapotil sa

Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tehdy mi remise tady někdo doporučil navštívit a byla to vážně pecka 

-
- Pan Řidič
Yup, mohu jen doporučit. Byl jsem tam před pár lety. Moc se člověku nepostěští aby viděl vedle sebe LaFerrari a W8 Passat v manuálu. 

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pokial by niekoho zaujimalo co tam bolo aktualne vystavene:
https://m.facebook.com/ambusher.snow/al ... 3006/?_rdr
PS: Odporucam ak tam uz budete rezervnut si jedlo v restike nachadzajucej sa priamo tam, jedlo maximalne cerstve a 4-chodove menu vyslo na nejakych 35€...

https://m.facebook.com/ambusher.snow/al ... 3006/?_rdr
PS: Odporucam ak tam uz budete rezervnut si jedlo v restike nachadzajucej sa priamo tam, jedlo maximalne cerstve a 4-chodove menu vyslo na nejakych 35€...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Taxi musím ještě jednou ulevit.... nestěžuju si, jen ulevuju protože samozřejmě sem ráth, že sem ešče furt tu a dýchám.... ale.... kromě brnění nervů se u mě plíživě v posledním měsíci (4.5 měsíce po chemii) rozběhly bolesti hlavy/zátylku a to chvílema až takové, že paralyzující.... část minulého týdne sem proto strávil opět ve FNO, kde sem - zaplaťpanbu - dostal dobré zprávy - ta potfora sa do hlavy nevrátila (jak MagRez tak i rozbor mozkomíšního moku - btw odběr jehlou z páteře není nic moc zážitek - ukázaly "negativní" výsledek), ale ty bolesti jsou/byly teda strašné.... posledních pár dnů to - klep, klep, klep na dřwo - trochu polevilo, ale furt to není žádná hitparáda..... prý zřejmě ta chemie kromě toho, že zabila tu potforu, tak zežrala i povrch nervů a ty fčíl vysílají falešné signály..... ale sem tu a dýchám....pavproch píše:Jo, rozhodilo, teda asi ta chemie, ač sem víc než tři měsíce po ní, začalo se mi objevovat "brnění" nervů (chvíli stojím, jdu nebo sedím vzpřímeně, pak předkloním hlavu a nervama od pasu dolů mi projede sekundový impulz jako bych dostal el. ránu)...pavproch píše: chemo s názvem matrix mi fakt rozhodilo matrix....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A když sundá čepici, tak už je dobře zarostlej ne jak novorozenec před třemi měsíci 

Chlupy už zase rostou nejenom na hlavě....
(...asi proto, že sem zrovna dokončil 3měsíční kůru Profichondro+Condrosulf.... např. v obočí se najdou kousky, co přímo kusy ala Brežněv....
)

(...asi proto, že sem zrovna dokončil 3měsíční kůru Profichondro+Condrosulf.... např. v obočí se najdou kousky, co přímo kusy ala Brežněv....

Jo, fyzička a vytrvalost sou (skoro úplně) zpět - tělo už dokáže tři dny po sobě pochodit po Beskydoch (každý den 800m+ pozitivního převýšení)....
Fčíl ešče přetrpět ty ostatní následky chémie.....
Btw, rosničkám to s ochlazením vychází, už někde od 700mnm neska fučí ledový severák a je z něj čuť sních...

Fčíl ešče přetrpět ty ostatní následky chémie.....

Btw, rosničkám to s ochlazením vychází, už někde od 700mnm neska fučí ledový severák a je z něj čuť sních...