BMW Divize
Re: BMW Divize
jak to vypadá na srazu BMW v USA
http://img26.imageshack.us/img26/7897/ltbmwpics.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/7897/ltbmwpics.jpg
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.

PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
ta závodní jednička vypadá super a co to maj skoro všichni za úchylku na ty předky
ale zase rád vidim svoje oblíbená BBS LM

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

Co se týče manuálních převodovek v M5, dal bych někomu z evropské divize pořádného vořecha za ucho, protože dělat manuál pro ameriku a nedat ho do Evropy je fakt kravina. Nicméně se tomu nedivím, že si to Amíci vydupali. Kdysi ještě když jsem vlastnil 635CSi, tak jsem chodil na fórum roadfly.org a znalost těch chlapíků, rozsah prací které si na autě dělali kompletně sami a jejich lásku k poctivým manuálním převodovkám, to v Evropě neuvidíte. Stejně tak jako druhovýrobu různých doplňků nebo náhražek drahých továrních věcí, typicky displeje s rozsypaným čajem, performance chipy od Dinanu atd.

Až na to, že ve snímku se vyskytuje to, co už mi vadilo u filmu "Vrchní prchni" když přejížděl Chrysler 180 parkujíc nad kanálem kvůli domnělému čištění. To auto mělo čtyřválec a když popojel, tak zabublal dodabovávaný osmiválec. A v tomto videu je to podobně. M3 E92 má osmiválec, který se tam sice taky ozve ale většinu času slyším desetiválec z M6 / M5 E60. Pro někoho nepodstatný detail, pro fanouška který auta zná dost trapaspjanda píše:A na dobrou noc jeden lascivni snimek s M3 E92

O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Je fakt, ze zvuk je nerealny, takto motor v M3 v zadnem pripade nezni. Take me to trklo, rikal jsem si bud S85 nebo neco z nejakeho supersrpotu, ale asi jsem mel oci jen pro ni 

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Už dělám hen héééééén.... 

Tys nakonec koupil benzín
Já myslel, že Tobě to dělá kadla kadla

Já myslel, že Tobě to dělá kadla kadla

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Mám vysokootáčkové kamna 

to mám občas omylem taky 

V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Bude nejake video?
Jiste bychom radi videli vysokootackove 2,0d v akci 

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
je to znamení poločasu rozpadu ? 

Bond007 píše:
PJ o 1M:

PJ o 1M: