Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Blbost....
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Proti takovému argumentu se nedá odporovat 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

no ja je mám taky, dle exempláře, s kterým jsem měl možnost jezdit, a že byl z prvního vrhu jako omluvu neberu
nasadit cenovku na roveň M3 je také hodně sebevědomé, ikdyž motoricky je na tom asi lépe, tak např. kvalita materiálů v interiéru pokulhává, což je škoda, protože design je famózní
nasadit cenovku na roveň M3 je také hodně sebevědomé, ikdyž motoricky je na tom asi lépe, tak např. kvalita materiálů v interiéru pokulhává, což je škoda, protože design je famózní
Dostal jsem nabídku na zachovalý kousek GTV 3.0 V6 24V. Jaký je názor alfa znalců? Bylo to dobré auto? Dík 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
no pro alfa znalce celá řada 916 moc není, ikdyž alespoň spider se konečně stává zajímavým. naproti tomu má GTV trochu pověst tuzerů, ale pokud je nedobastlená a za dobrou cenu tak už jen kvůli "busso" motoru stojí za zvážení, svezení je to pěkné a zábavné.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Krome M3 nemaji vubec nafoukly blatniky, pak vypadaji dost o nicem, zklamani. Kde jsou casy B7 RS4?
Najdete se tu nejaky majitel Giulie, ktery by vedel jaky je presne rozdil mezi malou 6,5 a velkou 8,8 navigaci. Vim ze mala neumi 3D zobrazeni a rozdeleni obrazovky, je tam jeste v necem rozdil?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Rozlišení a líp to vypadá, protože je ta kaplička vlastně "plná", zbytek jsi napsal sám