To vypadá na stříbný Passat s přímým vstříkováním a.k.a. stříbrná stříkačkaSnowman000 píše:Pridám tu aj ja jednu

Moderátor: řidičBOB
To vypadá na stříbný Passat s přímým vstříkováním a.k.a. stříbrná stříkačkaSnowman000 píše:Pridám tu aj ja jednu
Sorry musim ta sklamat, bol modryReese píše:To vypadá na stříbný Passat s přímým vstříkováním a.k.a. stříbrná stříkačkaSnowman000 píše:Pridám tu aj ja jednu
A to já dokonce tu rafičku u svojeho umím dokopat i kousek za 200 (jak jsem jel s kámošema do Ovy tenkrát na preimeru Star trekuPeTr7650 píše:nasel sem jednu archivni - ZX break 1,4 55 kW, 4 lidi v aute, tehda cerstvy obchvat olomouce, max vykonu v 5500 a tam sem ho i nakonec po 5 minutach dokopal, top speed 178 km/h tacho. Ale foto sem pak uz nestih . .
Auto sem mel tehda dva mesice, jezdilo jak drak. Posleze po mnou najetych 150 tkm a vymene potkaneho motoru uz nikdy nesel pres 160
kurde zrychluje ti to slusne. Musim si to pujcit od bratranka, co sem mu to nechal a natocit drag race . .aikoN píše:
A to já dokonce tu rafičku u svojeho umím dokopat i kousek za 200 (jak jsem jel s kámošema do Ovy tenkrát na preimeru Star treku). Důkaz přihodím, až zas budu někdy spěchat, zatím tu můžu hodit jenom tohle
pjanda píše:Neco pro KoPPa
otáček na 3? Určitě... jinak jsem s tím maximálku nezkoušel, od 150 se děje takové něco, že se defakto nic neděje.pjanda píše:Chcete rici, ze z Cooperu dostanete i vice?