Autodiagnostika
Re: Autodiagnostika
Takže diskuze o autodiagnostice se zde není možné dočkat. Ale osočování a vychloubání se jak to funguje v praxi ano. Na konkrétní mé dotazy nikdo z Vás nereagoval, jinak než bohužel nesmysly, které nejsou k věci. Protože takové vychloubání mne nezajímá, tak jsem se rozhodnul tuto diskuzi smazat. Pseudoodborníků bohužel znám již hodně a o další nestojím.
- GeneHawkins
- Letec
Tak - "učitelka" je diagnóza...řidičBOB píše:... Jinak slušně reprezentuješ učitelský stavBudu tajně doufat, že jsi jenom chyba ve školském matrixu.
Byl jsem požádán celé tohle vlákno smáznout.... sem ale ve stavu kdy nejsem schopen číst, natož vyhodnocovat, co je a co není závadné.... tak to reči nechám tak jak je a dyžtak sa k temu vrátím později... chalani, podle posledního příspěvku ste tazatele ale ale pěkně rozladili .... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Lachende Bestien
- Letec
Zábavná a poučná diskuze a zároveň krásný příklad toho, jak dlouhodobé provozování auta posiluje egoismus.
K diagnostice nic konkrétního nemám, ale podobná výměna arogantních posměšků by vůbec neproběhla, kdyby česko-zlodějská partička byla ochotna patřičně ohodnotit učitelské povolání (na druhou stranu tu máme pořekadlo "kdo nic neumí, jde učit"
), a zároveň nebyla bohužel stále platná hláška z Arabely "a loupežníci budou mít autoservis".
K diagnostice nic konkrétního nemám, ale podobná výměna arogantních posměšků by vůbec neproběhla, kdyby česko-zlodějská partička byla ochotna patřičně ohodnotit učitelské povolání (na druhou stranu tu máme pořekadlo "kdo nic neumí, jde učit"

Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Njn, pan profesor asi ze školy není zvyklý na žádný odpor. Jakýkoliv argument shodí a nechce se o ničem bavit (a když, tak jen o tom co se hodí jemu) , ale chyba je v nás, protože jsme jen nějací "odborníci" protože si dovolujeme nesouhlasit s jeho 100% správným názorem. Když zjistil, že tady tvrdě narazil a nepřesvědčí nás svými teoriemi nebo dokonce lhaním, tak utíká za moderátorem, aby tu jeho ostudu smazal. Bohužel, co je jednou na síti, je tam navždy. 

Tak jsem schválně zkusil z Alíka objednat za pár $ tuhle věc, jsem zvědav, jestli se to vůbec s autem spojí 

- Přílohy
-
- IMG_1343.JPG (119.48 KiB) Zobrazeno 8256 x
A knížku k tomu máš? 

Sakra! Na tu jsem zapomněl, asi jí budu muset pořídit, jestli to bude házet jen nějaký číslíčka a písmenka
Ale co, kdyžtak vím na jakýho Borce se obrátit