Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
Brus: Při výměně mi starý nechali, dokud nebyl nový a ač jsem nic nepřiplácel, byl nový za 10 dnů připraven 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Když jsme v tom chlubení. Před lety jsem absolvoval cestu do Řecka a zpět oktávkou a měl jsem s sebou techničák od feldy. Samozřejmě zjištěno až po návratu 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Dneska jsem se odměnil. Včera večer jsem upekl vepřovou plec, dneska k tomu uvařil vlastní bramborové knedlíky a udělal sladké dyňové zelí... Fotka nebude, protože činčat se s jídlem na talíři nebudu. Ale výborné je to až běda...pavproch píše:Právě sem se začal (s nasazením vlastního života) věnovat detailnímu srovnávacímu testu, který žánr vážné literatury je mi nejbližší.....
A na závěr si čtu ve vlastní loňské ořechovce...
dobrou chuť poprejeme oba
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To já dneska v Ignácovi poprvé svépomocí měnil olej
. Vím je to jen oddělání jednoho šroubku a vyndání filtru, ale stejně mě to potěšilo. Žádný objednávání do servisu a člověk to vše nechá vykapat klidně dýl, jen aby tam nezůstalo moc starýho. Prostě pohoda - už to ani u daily cárů nebudu dělat jinak.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Taxem už zase doma, po 4. kole.... na body, KO to eše není, ale už to k němu nemá daleko..... ta chemie, teda spíš její negativní vlivy sa pěkně v tělě kumulujou... fčíl skoro 4 týdny voraz a pak (dofejme že poslední) extra silné 5.kolo na Jipce.... už fčíl sa nemožu dočkať.... ale jinak home, sweet home 

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To by si zasluzilo aspon 1km so strechou dole
kazdopadne drzim palce aj nadalej!

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak toto je, přátelé, originální - pavprochova oblíbená - Babišova kobliha. S broskvovou marmeládou. Ale pavproch tady už dávno není, má tedy smůlu a kobliha je tady jen pro mě. PP se bude muset spokojit jen s nějakým proháněním se po rožnovsku v bávu... bez koblihy, hlady 

To vám tu koblihu hodí přímo na tác, s velmi dubiózní čistotou?
A přeji brzký návrat domů
A přeji brzký návrat domů

black on black, petliter, jebem na too 

jj, toužím po ní z celého srce...