Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji AUTO
goes: diky za vycerpavajici odpoved. s touhle cenou jsem +/- pocital. ale prekvapila me castka za celolak.. 30 000 se mi zda velice slusne. to je komplet cena s odstrojenim atd.?
btw. mi se ta kombinace oranzova/karbon libi. myslim, ze jsem mel i jednou tu cest na zivo
weeper: bez polepu to je tmave modra
btw. mi se ta kombinace oranzova/karbon libi. myslim, ze jsem mel i jednou tu cest na zivo
jinak goesuv pomeranč na letních kolech naživo vypadá opravdu dobře. K tomu ty nenapadne "karbonove" doplnky . .
Dokonce i vratnej na dvore se me ptal, jestli je to novej lak, nebo folie . .
goes: diky, ale lak na alfici vypada vic nez dobre, na jare to poradne umeju, navoskuju a parady udela dost. Vatu za lak radej nacpu do motoru a technickych detailu
Dokonce i vratnej na dvore se me ptal, jestli je to novej lak, nebo folie . .
goes: diky, ale lak na alfici vypada vic nez dobre, na jare to poradne umeju, navoskuju a parady udela dost. Vatu za lak radej nacpu do motoru a technickych detailu

tmave modra az cerna, typicka audi barva dane generaceWeeper píše:Bez polepů je to jaká barva?
jj 30 za lak neni problem komplet, samo ne u Freyepetris píše:goes: diky za vycerpavajici odpoved. s touhle cenou jsem +/- pocital. ale prekvapila me castka za celolak.. 30 000 se mi zda velice slusne. to je komplet cena s odstrojenim atd.?

Abych nezapomnel, trocha novinek ze sveta ctyr kruhu 
http://www.autoforum.cz/bleskovky/quatt ... zniku-audi
Sice nejvetsi podil v historii, ale porad jen 38 procent

http://www.autoforum.cz/bleskovky/quatt ... zniku-audi
Sice nejvetsi podil v historii, ale porad jen 38 procent

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
tak ono tusim nejvetsim prodejcem 4kolek je BMW ne?
Asi zalezi, jestli absolutne, nebo procentuelne, pravdu neznam. Audi kazdopadne rika: jsme nejlepsi 
Myslim, ze je to celkem jedno, pokud ale mezi Ax je jen 25 procent aut quattro, je to podle me dost malo, dela to velky rozdil v kvalite jizdy. Takova A4 predokolka a A4 quattro v jinak stejne spec, to jsou proste jina auta - druhe muze myslet na konkurenci leckomu, prvni leda Mondeu, Passatu apod.

Myslim, ze je to celkem jedno, pokud ale mezi Ax je jen 25 procent aut quattro, je to podle me dost malo, dela to velky rozdil v kvalite jizdy. Takova A4 predokolka a A4 quattro v jinak stejne spec, to jsou proste jina auta - druhe muze myslet na konkurenci leckomu, prvni leda Mondeu, Passatu apod.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
goes píše:jj 30 za lak neni problem komplet, samo ne u Freyepetris píše:goes: diky za vycerpavajici odpoved. s touhle cenou jsem +/- pocital. ale prekvapila me castka za celolak.. 30 000 se mi zda velice slusne. to je komplet cena s odstrojenim atd.?
nejake osobni doporuceni kde? ne, ze bych v soucasnosti o necem takovem realne uvazoval. spise ze zvedavosti

u znameho karosare-lakyrnika
Už jste slyšeli o tomto? Pro mě je to novinkou, to jeden motor pohání zadek, druhej předek? Na tom videu ty průlety vypadaj slušně, takže těch 1000PS asi bude mít potenciál.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem