Chlubítko univerzální
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chlubítko univerzání
Se ani nedivím, že MUDr. povolil enom jedneho...šak to je bolehlaff jak sfiňa.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

mně úplně největší bolehlav udělá plzeň.... gambrinus fpoho, ale plzeň prostě ne - po dvou mám druhej den hlavu jak cepelin
zpět k themě: neska sem - strojař (a bez nápovědy) - zapojil, nastavil a rozsvítil aji světlo (s pohybovým čidlem a regulovatelnou dobou dosvitu) v nové leguání parkovací noře (aby viděla kam parkuje)
zpět k themě: neska sem - strojař (a bez nápovědy) - zapojil, nastavil a rozsvítil aji světlo (s pohybovým čidlem a regulovatelnou dobou dosvitu) v nové leguání parkovací noře (aby viděla kam parkuje)

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taky se pochlubim, dneska jsem se naprosto bezbolestne premistil z P6 do recka sbalenej ve dvou kufrech (veci pro 2 + dite) + golfky na mesic
nechapu co vsichni maj proti cestovani s detma, nase 19m slecna se v 22h mistniho casu snazila presvedcit mistniho ridice autobusu ze ji ma pustit za volant
holt je zvykla se mnou chodit vecer parkovat do garaze pred spanim...

R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
onoto není až tak moc na chlubení, no.... ale hlásím sa opět z chorobince - začínají do mně lít druhou dávku chemie, no.... ale lepší že mi je/bude blbě a budu tady dejchat než naopak, že.... 

Vybojuješ to, Lance Armstrong to měl ve varleti, plicích i hlavě a pak po vyléčení 7x vyhrál Tour. Že sypal a vzali mu tituly je jiná věc, ale zdravotně je v pohodě. Tak se drž 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
......asi si vo mně budete myslet, že sem divnej ... a možná máte pravdu..... sobota sa v chorobincu fakt táhne jaxfiň.... taxem se tak těšil naoběd, až sem se dočkal.... a něco tak fantastického sem fakt nečekal, sic nemocniční strava, ty zapečené fr. brambory byly tak dokonalé, že se volizuju ešče fčíl..... a byl i bonus: kobliha... a k ní kafčo.....