Jo, a dneska jsem potkal, při vjezdu do Sanrema ceduli, co ukazovala rychlost a pod ní nápis "-5 punti"
To by mohla firma Staníka Humla zavést i u nás...když už se mu tolik let nedaří homologovat ten radar v K pásmu
Souhlas, poslední dobou se tom mluví míň a míň, takže spolehlivej ukazatel, že je to průser Přední golfisti už to zabalili dávno, v golfu to musíš mít v hlavě sakra srovnaný
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Brazilie je krasna zeme, ale kdyz clovek nakoukne kam nema, tak rychle pryc...neni to tak dlouho v co jsem byl v salvadoru a mnozstvi slumu, bordel, smrad, vdudypritomna chudoba mistnich a ve finale zpoved mistniho, ktery me zasvetil do zivota beznyho brazilcana, to fakt neni dobry misto pro boj s celkem zakernym virem
Brasilia je bez pardonu zeme tretiho sveta. Delat tam OH je stejne ujete jako soupnout to do Soci, pak jim tam hodime jeste MS v hokeji a navdavkem MS ve fotbale. A jako podekovani si vezmem Krym a kus Ukrajiny. At zije politicka korektnost.
Vzkaz řidiči tohoto vcelku hezkého vozu:
Nevím, jestli máš pokročilou artrózu nebo jsi jenom vylízaný ignorant, ale od Motola až na Evropskou, jsi nedal ani jeden blinkr - při odbočování nebo předjíždění. Prostě 0. Takhle jezdí opravdu vylízaní čuráci.
Přílohy
vlcsnap-2016-07-28-15h27m49s553.png (192.1 KiB) Zobrazeno 5773 x
Já bych chtěl zase vzkázat všem řidičům, co jezdí tak strašně opatrně a dle rychlostních limitů, aby se toho drželi furt a všude. Proč je v nepřehledných zatáčkách neustále potkávám levýma kolama na mojí straně, (následujou úhybné manévry s vytřeštěnýma očima, hodné losího testu), v okamžiku předjíždění si začne zkracovat zatáčku, i když jede jak s hnojem apod.?!