Bohužel jsem z Příbrami, ale známý má diagnostiku, tak zjišťuji možnosti co lze nastavit.
Díky za nabídku.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Ja si treba pridal vyjizdeni oken na klic, protoze v US to nemaji aby je nemohli zazalovat, ze si tam neco skripli ))
Jo a s tema DRL to je jeste asi jinak, jsou tam nejaka treti svetla.
"In cars equipped with Bixenon, daytime running lights function is taken over by "flash-to-pass" lights (the same that in cars without Bixenon are high beam lights)" takze to asi pujde.
Já bych sypal $$, každá láska něco stojí.
Po kvalitní generálce, která sice něco stojí, bude určitě dlouho pokoj.
A pokud ostatní je OK, tak to stojí za to.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
No, snad jedna z posledních velkých sypaček, pak už na to kašlu
Dneska ráno jsem se zrovna chystal předjíždět, zrcátko, blinkr, znovu zrcátko a najednou se přiřítila černá M5.. no, nechápal jsem, kde se tam vzala A zvuk výfuku mi probudil spolujezdkyni
chlopi, počebuju poradit - chtěl bych vyměnit hlavní silenbloky na zadních předních ( ) ramenech za unibaly neb volačo také.... je to e91 ale xDrive! - poradí někdo, na keho sa obrátit?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kdybys to chtel na Z4, tak bych nepolemizoval, ale ma to u DD cenu? nadavas na tuhe bocnice u pneu, ze ti to rachoti uvnitr a chces nahradit silentblok za unibal?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou