S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Tak to vypadá, že i já zjara rozšířím řady páprdů v kabrioletu
(ještě teda není doma pod střechou a dolaďují se detaily, ale s tímhle stejně v zimě jezdit nebudu).

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
S hardtopem sem NB snad nazivo nikdy nevidel.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tady z Francie obrázek nevidno, škoda, no...
edit ref ctrlj: čili miatka?
edit ref ctrlj: čili miatka?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
dík
jedu skrz UMTS/GPRS žabožroutskýho orangea a nějak jim to po francouzsky hapruje, no... nevidím ani ten druhý pokus...
jedu skrz UMTS/GPRS žabožroutskýho orangea a nějak jim to po francouzsky hapruje, no... nevidím ani ten druhý pokus...
Tam snad FR blokujou obrazy nebo co 
Tak posledni pokus, kliknout na tohleto -> http://s7.postimg.org/f630fj4l5/IMG_0135.jpg
Tak posledni pokus, kliknout na tohleto -> http://s7.postimg.org/f630fj4l5/IMG_0135.jpg
už jo.. thx
tahle deep british racing green je fuckt pěkná...
tahle deep british racing green je fuckt pěkná...
Ta zelená mě taky dost přesvědčila
- je z roku 1998 a má najeto 28kkm >> stav móóc pěkný. Je to takový juniorský jaguár - asi si budu muset koupit nějaký ty kadeřnický pomůcky
. Jen ta pozice za volantem je typický japonská - jak má člověk přes 170, tak si tam připadá jak obr Koloděj.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
moc pekne auto
ladit budes stejne jako u CTR?
ladit budes stejne jako u CTR?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ani náhodou - zůstane jak je, jen se upraví volant a výška sedačky aby se tam dalo normálně sedět. A snad se podaří dát 6st převodovku s 10th anniversary (více kvedlání) s lehčím setrvákem (kvůli rychlosti reakcí motoru). Pak už ale vůbec nic a ani na to nesáhnu, jen údržba a okreskový ježdění na pohodu.