Zimní/letní? Už máte přezuto?
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Já měl na Porších vždy jen Pirelli a byly vždy skvělé,myslím,že jsi udělal dobře.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Sotto Zera jsem měl na STI a instruktor v Lungau se šel dokonce podívat, co mám obuté, trakce ho překvapila.
Takové extrémní navýšení spotřeby jsem neregistroval, žralo to furt kolem 16l.
Takové extrémní navýšení spotřeby jsem neregistroval, žralo to furt kolem 16l.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Ve sněhu jsou to fakt drapáky neskutečný, ale na mokru za mě katastrofa..je pravda, že jak se trochu víc ojely, je to lepší, ale i tak mi do našich podmínek (víc mokro než sníh) přijdou nevhodný
Minulou sezonu jsem dostal náhodou Nokian WR A3 18" a byl jsem mile překvapený z tichosti (na zimní gumy) a chování za tepla a sucha. Navíc na sněhu to jelo taky velmi přesvědčivě. Ovšem kolega měl taky zimní Nokiany v menším rozměru a byl z toho zoufalý. Tvrdil že na mokru je to až nebezpečný. Třeba měl starý DOT nebo ten měnší rozměr bylo něco jiného od Nokianu.970ka píše:Já měl na Porších vždy jen Pirelli a byly vždy skvělé,myslím,že jsi udělal dobře.
Obecně asi platí, že mezi "prémiovýma" značkama už není vyloženě špatné guma.
oxik: pneuservisman tvrdil, že serie 3 je "nová verze", ale nejsem expert na Pirelli, takže to nemůžu potvrdit/vyvrátit. Zatím k těm gumám nemám žádnou zásadní výtku ohledně jízdních vlastností v rámci zimních gum.
Aha, já mám loňský Sottozero 3, tak se třeba jedná už o jiný pneu.. a taky u mě je to především dané extrémním přechodem z letních (šířka 275 R19 vs 215 R16) na 2t autě..
To teda asi nebude gumama, já měl SZ v r.2010 a v pohodě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Sottozera gen 3. používám už třetí zimu a sou OK teda kromě hluboké vody, jak už tu kdosyk psal...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
asi proto, že to byly testy AutoBildu a Adacu.... kdesyk sem četl, že jestli je nějaký test úplatný a poplatný, tak to jsou testy pneumatik na neměckých webech...x2005 píše:Je to zvláštní, protože zimní Conti 850 vyhrály úplně všechny testy.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapci dnes na sněhu a 4 st. pod nulou a vše se v dobré obrací,Contíky sedí dobře.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Včera mě překvapilo, jak dobře sedí na sněhu nové Nokiany WR D4.