Chlubítko univerzální

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Chlubítko univerzání

Příspěvek od pavproch »

tak už sem připraven.... ryba aji strom (teda dva) sou doma.... kandát v mražáku, obyč smrk svítí na zápraží a stříbrosmrk v búdě, čekajíc na ingstalaci o štědrém dopoledni.... \:D/

takže fčíl už fakt může nasněžit... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

To musi byt docela zlo vybrat vhodnou lyzi :D

Fisery mas jeste jako kamenacky nebo uz litas na crusairech?
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

fišery už nenisu asi 3 zimy.... jako kameňačky mám ty nejmenší skotty xplorair - na předchozí fotce úplně vlevo
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Po třech dnech boje sem, zdá se, zvítězil... v pondělí odpoledne mi bylo sděleno, že máme v kuchyňské lince pod dřezem potopu a co s tím jako budu dělat.... :twisted:

Sfiňa už po 10 letech provozu odešel přetlakový ventil na bojleru (to sem zistiil až později) a pustil vysoký tlak )rozpínqající se ohřívané vody) proti proudu - začalo cedit jedno těsnění + (a to sme zase ziatil až druhý den) prdnul jeden mosazný fitinek (na odvrácené straně, takže ta trhlina nebyla vidět, sfiňa jedna)... dyž sem přišel an ten ventil, znamenalo to kompletně rozhodit poměrně složitý distribuční systém, co mám pod dřezem (rozbočky na čtyři směry, dva sifony) a po sestavení to (samozřejmě) začalo různě valit na různých místech.... tři dny sem s tím laboroval, byl hlasitý a sprostý (dyž už mi to asi podesté teklo), čimž sem byl označen za toho, kdo rozvrací pohodu rodinného krbu.... a dyž sem to teda fčera odpoledne kompletně předělal a konečně mi ta voda přestala valit, tak..... umřel bojler, resp. termostat na něm... a zase sem byl za toho, kdo jí nedopřeje klid na vánoce, prý že se na to může bez teplé vody vysrat a tak... takže sem včera večer (těsně před zabíračkou) musel do mistexu do Obi.... tam samozřejmě neměli stejný typ brojleru, takže sem musel vzít, to co měli a doma zase tu tak pracně sestavenou a těsnou distribuční soustavu rozděla a namontovat nový bojler, vč. baterie.... do jedenácti večer bylo o zábavu postaráno...

ale fčíl:

a) nevalí nikde voda
b) máme v kuchyni i teplou vodu
c) sem stále za blba, co se jí (zcela určitě záměrně a plánovitě) snažil otrávit svátky...
(nicméně sem byl neska ráno propuštěn na výlet do hor)

:mrgreen:

Takže podle nálady v lese (ftáci řvou jak na jaře) i pocitově (duben či květen jak vyšitý) přeju všem veselé velikonoce.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Tomu se říká vánoční idyla :D

I já jsem často označován za likvidátora klidu v domácnosti O:-)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

A teď popravdě. Kdo z Vás chodí každých 14 dní přetočit ručním kolečkem přetlakový ventil aby si skočil, tím se otestovala funkčnost a rozchodil se? Tak nějak to tuším je v návodech k těm hejblatům. Mám za dvacet let už třetí, tentokrát originál čínský, takže to snad bude konečně držák. :)
Pokud jde o katastrofy, tak nejvíc co se mi povedlo, přečerpat celý obsah studny do dílny, po prasknutí plastového tělesa filtru na vodárně. :ymsick:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Sa musím pochlubiť, jaxa mi fčera večur podařilo NECHTĚNĚ rozbít vánoční atmosféru...

Sme zasedli ke stolu, sic bez Bebecha, ale zato s tchýní a já začal vánoční proslov:

"taxme se zase po roce sešli u slavnostně prostřené stolice...."

...a bylo po slavnostnosti chvíle.... :D
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

To bylo urcite taky schvalne :D
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak jsem dnes večer pojedl v jedné thajské restauraci (pálelo to jak sfiňa) a u vedlejšího stolu seděl Michael Keaton...můj nejoblíbenější představitel Batmana :ympeace:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Máš podpis?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124