Nemyslim si, ze jsme v nejakem sporu
BMW Divize
Re: BMW Divize
Ale to jsme porad u toho sameho, v provozu Vas take nikdo nerozradi na osobaky, pick-upy, kamiony... Ja proste na jezdeni na okruhu koukam jako na skolu jizdy na normalni silnici, a tohle je jedna z "terapii" - kalkulace se zdanlive nevyzpytatelnym okolim. Samotne jezdeni na okruhu je mi k nicemu, nemam zadne zavodni vyhlidky. Jen mi to dovoli okusit veci, ktere bych si treba na silnici netroufl. Nekdy se k nim provoz okolo hodit nemusi, jindy ano.
Jen na to mam trochu jiny pohled a rad si (take) zajezdim s jinymi, obohacuje me to, i kdyz jsou to ridici jine kategorie dle schopnosti nebo pouzivane techniky...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Coz mi pripomina situaci z Mostu, kde nejaci mistni zavodnici v zadnem pripade nechteli, aby se jim tam o verejnych jizdach motali "amateri" a aby se to rozdelilo. Samozrejme meli smulu, byly to verejne jizdy. Nicmene byli jsme tam tehdy s Karlem G. a Batmanem, tusim se 130i, Z4MC a Speedsterem Turbo. A oni tam meli vybalene kitove Felicie 
Potkali jsme se prve na recepci, tak samozrejme netusili, cim jsme prijeli, ale Karel se jednoho z nich co tam lateril ze se jim tam budeme motat bezelstne ptal:
- A kolik tam mas vlastne koni?
- 150!
- 150 koni... Tak to ale neni moc koni.

Myslim, ze se tam pak motali vice oni nam...
Tak jen pozor na to rozrazovani do skupin
Potkali jsme se prve na recepci, tak samozrejme netusili, cim jsme prijeli, ale Karel se jednoho z nich co tam lateril ze se jim tam budeme motat bezelstne ptal:
- A kolik tam mas vlastne koni?
- 150!
- 150 koni... Tak to ale neni moc koni.
Myslim, ze se tam pak motali vice oni nam...
Tak jen pozor na to rozrazovani do skupin
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tad mi trochu chybí interpunkce.Batman píše: tak si spolu pekne sjedete a vyradite se...
RWD
Taky to nevnímám jako spor, jen odlišný názor.pjanda píše:Nemyslim si, ze jsme v nejakem sporuJen na to mam trochu jiny pohled a rad si (take) zajezdim s jinymi, obohacuje me to, i kdyz jsou to ridici jine kategorie dle schopnosti nebo pouzivane techniky...
V Mostě jsem jednou zažil nějakého místního matadora s upravenou Fabií RS 1. gen. Měl tam tak velké turbo (nebo co to bylo), že musel vyříznout díru v kapotě
d1.8t:
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 
ta fabka je spickove upravena a pomerne znama...
Auto i řidič vypadali a hlavně jezdili celkem profi...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 
no neni to diskuse o BMW az si vzpomenu jak se ten borec menuje, co s tim jezdi rallye tak to tu hodim.
Jmenuje se Cajicek a zas tak spickove to upravene neni. Jo, podvozek je supr, ale motor nic moc na to, ze mu turbo couha z kapoty. S parametry jako ma on jezdi auta normalne v beznem provozu kazdy den a neni to zadna extremni uprava.
prsote takovy cajicek
takze pan gott je autickar?pjanda píše: Nicmene byli jsme tam tehdy s Karlem G. a Batmanem