AAA

Volné diskuse na libovolná témata...
VojtaC
Spolujezdec
Příspěvky: 6
Registrován: stř 21 říj 17:15

Re: AAA

Příspěvek od VojtaC »

GeneHawkins píše:Pravděpodobně jseš za to placen.
Jakože bych si u nich koupil auto a oni by mi zaplatili za to, že jim to na netu pochválím? :D A jestli závidíš spotřebu tak si ho kup taky a uvidíš. Pro chudší je punto idelální varianta, protože díly seženeš skoro zadarmo :)
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
Příspěvky: 26980
Registrován: stř 16 úno 20:26
Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo
Kontaktovat uživatele:

Re: AAA

Příspěvek od řidičBOB »

Petr S. píše:O Ačka mám zájem právě kvůli leasingu. S tím máte někdo zkušenosti?
Tak to si s sebou vezmi kalkulačku, protože není výjimkou, že s jejich "výhodným" leasingem přeplatíš vůz i o více než 50%. Tím jsou áčka známé...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Petr S.
Spolujezdec
Příspěvky: 3
Registrován: stř 14 říj 14:02

Re: AAA

Příspěvek od Petr S. »

No, dneska se snaží o podvod každej druhej ( já už jednou naletěl u O2). Takže radíš pročíst celou smlouvu a vše překontrolovat viď :)
Uživatelský avatar
ctrl_j
Letec
Příspěvky: 3775
Registrován: úte 09 dub 06:33

Re: AAA

Příspěvek od ctrl_j »

Petr S. píše:Děkuji za názory, taky si myslím, že pokud tomu člověk rozumí, nebo vezme někoho s sebou, tak se dá pořídit bez problému. O Ačka mám zájem právě kvůli leasingu. S tím máte někdo zkušenosti?
Mame, tady je to popsano - Býval jsem mladistvým autobazarníkem II. A pak se nezapomen kouknout do druheho vlakna Acek co tu je, nechal jsem ti tam druhy odkaz :D
Ono auto na úvěr bylo vždy požehnáním. Provize bazaru za úvěr byla často stejná, ne-li větší než provize ze samotného auta…
…I pokud přijdete s hotovostí, bude se vás snažit prodejce přesvědčit, abyste s autem na úvěr odjeli.
Naposledy upravil(a) ctrl_j dne stř 21 říj 18:20, celkem upraveno 1 x.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
VojtaC
Spolujezdec
Příspěvky: 6
Registrován: stř 21 říj 17:15

Re: AAA

Příspěvek od VojtaC »

Hlavně si s sebou vem někoho, kdo autům rozumí a pozná, jestli bylo bouraný apod. Já to zavezl do servisu, kam bězně jezdím. Dneska už fakt nevíš, co kdo prodává. Ohledně leasingu si všechno dobře pročti a spočítej. A hlavně nekupuj první auto, který se ti zalíbí, pokud jdes teda do AA, tak nebuď hloupej a využij trochu ten výběr.
Uživatelský avatar
GeneHawkins
Letec
Příspěvky: 2045
Registrován: čtv 09 srp 22:26

Re: AAA

Příspěvek od GeneHawkins »

Petr S. píše:No, dneska se snaží o podvod každej druhej ( já už jednou naletěl u O2). Takže radíš pročíst celou smlouvu a vše překontrolovat viď :)
Tak v áčkách naletíš každopádně.
VojtaC píše:Hlavně si s sebou vem někoho, kdo autům rozumí a pozná, jestli bylo bouraný apod. Já to zavezl do servisu, kam bězně jezdím. Dneska už fakt nevíš, co kdo prodává. Ohledně leasingu si všechno dobře pročti a spočítej. A hlavně nekupuj první auto, který se ti zalíbí, pokud jdes teda do AA, tak nebuď hloupej a využij trochu ten výběr.
Hoši není vám to samotným blbý? Tady vám pšenka nepokvete. Jste gauneři placený áčkama.
No, spíš jeden...
Uživatelský avatar
Arkis
Letec
Příspěvky: 1344
Registrován: stř 15 srp 20:58

Re: AAA

Příspěvek od Arkis »

Brát lízačku u AAA je sebevražda. Mému známému, který je právník, se jednou dostal do rukou spis papírů AAA auto, protože měl zákazníka obhajovat u soudu. Jen ty smlouvy četl doslova celý den, protože je to šíleně provázané mezi sebou, aby si to zaručeně nikdo nečetl. Stejně ten soudní spor prohráli, respektive můj známý řekl, že je to ztráta peněz a času, protože ty smlouvy jsou neprůstřelné a nemají šanci na úspěch.
Co se týče koupě auta. Pokud máš s sebou mechanika, nebo se v tom sám vyznáš a máš možnost auto pořádně proklepknout a zkontrolovat, tak bych v tom problém neviděl. Každopádně nikdy si nenech nic namluvit od zaměstnance AAA! Mají školení na zpracování lidí a jsou tam prakticky samí profící.
Co můžu dát jako vlastní zkušenosti s AAA Brno, tak se neumí chovat k autům. Sám jsem byl svědkem toho, jak startovali poměrně mladého nafťáka. Nenechali ho vůbec žhavit, dlouho ho točil a když už naskočil, tak se ozvalo jenom "Ku*va ten volnoběh nedrží!" a tak ho 20 sekund držel v nechutných otáčkách. Pak ty motory taky mají tak vypadat.
Uživatelský avatar
mattonecz
Letec
Příspěvky: 3209
Registrován: čtv 01 zář 10:56

Re: Malé auto do 350k KČ max

Příspěvek od mattonecz »

Nechci davat offtopic, ale ani nechci davat nove tema. Jak to vidite s AAA obecne? Koukam an tohle: https://www.aaaauto.cz/cz/vw-golf/car.h ... 01&promo=b
Maj tam nekolik golfu novejch. Akorat se mi moc nelibilo kdyz mi rekla, ze si to muzu projet, tzn. s tim muze kazdej jezdit.
Navic to je AAA coz z principu se mi nelibi a taky nevim jaky je to MY. Nejnovejsi Marathon Ed. ma uz i adaptivni tempomat podle webu VW.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Noldo
Řidič začátečník
Příspěvky: 150
Registrován: čtv 01 bře 18:45

Re: Malé auto do 350k KČ max

Příspěvek od Noldo »

Snáď v každom bazáre sa môžeš ísť hneď na aute odviezť ak o neho prejavuješ záujem. Zrovna AAA auto má naozaj veľmi zlú povesť. Neviem aký je cenový rozdiel oproti autu od Vw, ale to že je to nové auto nemusí znamenať, že je bezchybné. Na druhú stranu zase záruka to istí. Golf je výrazne "lepšie" auto ako predtým vyberaný swift, ale aj cena je výrazne vyššia.
Uživatelský avatar
pavproch
Letec
Příspěvky: 16306
Registrován: pon 14 bře 20:41
Bydliště: m4Zlik + 3er = 2x N52B30

Re: AAA

Příspěvek od pavproch »

sem to přešiboval na "vhodnější" nádraží
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět