Jakože bych si u nich koupil auto a oni by mi zaplatili za to, že jim to na netu pochválím?GeneHawkins píše:Pravděpodobně jseš za to placen.

Jakože bych si u nich koupil auto a oni by mi zaplatili za to, že jim to na netu pochválím?GeneHawkins píše:Pravděpodobně jseš za to placen.
Petr S. píše:O Ačka mám zájem právě kvůli leasingu. S tím máte někdo zkušenosti?
Mame, tady je to popsano - Býval jsem mladistvým autobazarníkem II. A pak se nezapomen kouknout do druheho vlakna Acek co tu je, nechal jsem ti tam druhy odkazPetr S. píše:Děkuji za názory, taky si myslím, že pokud tomu člověk rozumí, nebo vezme někoho s sebou, tak se dá pořídit bez problému. O Ačka mám zájem právě kvůli leasingu. S tím máte někdo zkušenosti?
Ono auto na úvěr bylo vždy požehnáním. Provize bazaru za úvěr byla často stejná, ne-li větší než provize ze samotného auta…
…I pokud přijdete s hotovostí, bude se vás snažit prodejce přesvědčit, abyste s autem na úvěr odjeli.
Petr S. píše:No, dneska se snaží o podvod každej druhej ( já už jednou naletěl u O2). Takže radíš pročíst celou smlouvu a vše překontrolovat viď
VojtaC píše:Hlavně si s sebou vem někoho, kdo autům rozumí a pozná, jestli bylo bouraný apod. Já to zavezl do servisu, kam bězně jezdím. Dneska už fakt nevíš, co kdo prodává. Ohledně leasingu si všechno dobře pročti a spočítej. A hlavně nekupuj první auto, který se ti zalíbí, pokud jdes teda do AA, tak nebuď hloupej a využij trochu ten výběr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků