)
)http://www.assettocorsa.net/dreampack1
A novy auta taky nejsou marny.

Moderátor: řidičBOB
 )
)
 ...
 ... Zkoušel jsem road cars jako 1er M, SLS, FoFo RS, P1 a ať sem na plynu sebecitlivější, pořád je to šílený.. všechno jezdím bez asistentů, ale u P1 se to ani se vším ON nedá uřídit. Ještě zkusím poštelovat nastavení volantu, ale obávám se, že budu muset přesedlat na to asseto
 Zkoušel jsem road cars jako 1er M, SLS, FoFo RS, P1 a ať sem na plynu sebecitlivější, pořád je to šílený.. všechno jezdím bez asistentů, ale u P1 se to ani se vším ON nedá uřídit. Ještě zkusím poštelovat nastavení volantu, ale obávám se, že budu muset přesedlat na to asseto 
 ...
 ... ...)
  ...)
 Prijde mi naprosto nerealny, ze by M3 GT v 90kmh na zahratych gumach v lehke zatacce dostala smyk vsech 4 kol a ja skoncil nekde ve zdi..na trojku
 Prijde mi naprosto nerealny, ze by M3 GT v 90kmh na zahratych gumach v lehke zatacce dostala smyk vsech 4 kol a ja skoncil nekde ve zdi..na trojku 

já nemůžu nic rozbíjet. chodívám si zajezdit až usnou žena s malým. Akorát se chodím vyklidnit na zahradu na cígo
 já nemůžu nic rozbíjet. chodívám si zajezdit až usnou žena s malým. Akorát se chodím vyklidnit na zahradu na cígo 

ale neměl jsem s ním do teď problém, např. F1 2014 se s ním jezdí krásně
 ale neměl jsem s ním do teď problém, např. F1 2014 se s ním jezdí krásně