Spolehlivé auto do 180 000,-
Spolehlivé auto do 180 000,-
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Sháním spolehlivý hatchback do 180000,- (je to opravdu max. kdyby bylo něco levnějšího budu určitě rád). Hledám auto s nižší spotřebou na kratší trasy denně 30-40 km.Za každou radu Vám budu vděčný. Děkuju.

Re: Spolehlivé auto do 180 000,-
Nabízím Felicii 1.3 s necelymi 25 000 km, ta se určitě do 180 000 Kč vejde 

https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
						Moje kolo s Imprezou

Děkuji za nabídku a zdvořile odmítám. Spíše za nějaký tip na auto bych Vám byl vděčný.

Prolítni inzeráty a soustřeď se na jednoduchý a dobře opravitelný auta typu fabie a preferuj nákup přímo od majitele. Ideálně prvního. Nech se svézt ať si uděláš představu jak se k tomu asi mohl chovat a pak už to chce posoudit konkrétní stav. Pokud to chceš jako dopravní prostředek, tak asi v poklidu seženeš i o dost levnější.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Díky za odpověď. A co treba Hyundai i30 1.6?  Kia Ceed 1.6? Nebo Opel Astra?  Chtěl bych něco spíše novějšího. Nic proto Fabii,  jen bych rád vybral něco jiného.

Mě by z těch co jsi si předvybral neuráželo ani jedno. Benzínová atmosféra, ideálně bez přímého vstřiku a pak už jen dle stavu kusu. Na údržbu to asi taky nebude nic hroznýho.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

No já nevím, ale když mrknu na ceny klasickýho spotřebáku: kotoučů, desek, případně spojky tak mi to přijde tak nějak normál (samo né v originálních dílech). Ostatní nevím, to jsem nekoukal...

Díky moc za odpovědi.  Určitě budu rád za další tipy, jiné než ty,  co jsem si napsal sám.   Když budete konkrétnější vůbec se nebudu zlobit!  Díky moc.
  Když budete konkrétnější vůbec se nebudu zlobit!  Díky moc.

Když budete konkrétnější vůbec se nebudu zlobit!  Díky moc.
  Když budete konkrétnější vůbec se nebudu zlobit!  Díky moc.Re: Spolehlivé auto do 180 000,-
Focus v benzinu by nemusela byt spatna volba a pokud vezmes rozumny r.v. tak zbyde i dost penez