Pokud neseženeš O3 za nějakou cenu, tak je možnost Rapid 1.2 TSI (77kW). To jede slušně. Kufr to má taky jako propadliště (liftback) - se sklopenými zadními sedačkami jsem tam odstěhoval složenou kuchyň z hornbachu

vyloučila pořízení Micáka.To se povedlo,díky.Co se týče O3  a 1.2 TSI-77- kw......seženu a vyzkouším,naložím dětma a uvidí se.Rapid stejné motorizace by přicházel také v úvahu,přeci jenom je to auto lehčí než O3.Co se týče jiných možností jako Golf,Astra...tak novější Jetta se mi líbí moc.Díky pánové za reakce!!!
 vyloučila pořízení Micáka.To se povedlo,díky.Co se týče O3  a 1.2 TSI-77- kw......seženu a vyzkouším,naložím dětma a uvidí se.Rapid stejné motorizace by přicházel také v úvahu,přeci jenom je to auto lehčí než O3.Co se týče jiných možností jako Golf,Astra...tak novější Jetta se mi líbí moc.Díky pánové za reakce!!!V tuto chvili ano, ale kvuli EU6 se prechazi na nove agregaty, takze vsechna auta vyrobena od cervna jiz budou s remenem a start-stopem.x2005 píše:Podle mě Rapid je furt první generace TSI. Takže bez prodloužený záruky nebrat...
 vyloučila pořízení Micáka.To se povedlo,díky"
 vyloučila pořízení Micáka.To se povedlo,díky"