V pět ráno jsem vyjel, v šest už jsem googlil v kolik otevírá dealer, 8:02 už jsem tam volal a objednával se, protože aby mi u auta s t.č. 300 kilometrama nereagoval čudlík u displeje a náhodně se odpojoval mobil z BT přehrávače odmítám považovat za vlastnost a ne chybu.
Očividně dostal strach, páč celej zbytek jízdy už se choval způsobně.
Během dne jsem 2x musel očišťovat přední parkovací senzory, páč nachytaly bordel a při každém zpomalení pod 10km/h to řvalo, že nabourám.
Zrcadlení navigace by asi rozchodit šlo, akorát to chce novější iOS než mi ten můj obstarožní přístroj vůbec dovolí stáhnout

Jinak 150 po dálnici to sviští s přehledem, i se to na tu rychlost nějak přirozeně dostane a není to citlivý na boční vítr. V zatáčkách tak, že mi neustále překážely nějaký osobáky. Takže asi dobrý

Kolik to žere jsem z toho nebyl schopnej vymámit, podle tankování asi něco pod 9.
Neměl jsem bejt sráč a vzít to Vito. S těma 140kw by s tím šlo šikanovat obchoďáky v ovcích i v dálničních stoupáních

Edit: fakt se z toho nedá nějak kulturně vystoupit, bez toho aby se člověk otočil na bočnici sedačky. Viděl bych to tak že do roka je rozvalená na sračku.