Lachende Bestien píše:Nedošlo v nedávné minulosti k výměně oleje, kdy nebyl zrovna po ruce výrobcem auta doporučovaný typ, tak se použil nějaký jiný?
Respektive je vůbec olej přítomen v motoru v odpovídajícím množství a nepřipomíná barvou a konzistencí roztavený asfalt?
Spíše ale bude pravděpodobnější, že původní majitel dobře věděl, proč se 14 let staré smradometné tojóty zbavoval.
ctrl_j píše:Tomu zjevne odpovidala i udrzba jestli 240 tis. jezdil na puvodnich rozvodech. Lehce o tom pochybuji, ale kdyz to tvrdi… a novyho majitele to netrapi…
Kazdopadne klepou tak mozna ventily, nebo tak dvouhmota. Kdyz se na volnobeh vyslapne spojka prestane to?
Lachende Bestien píše:Mě by každopádně ještě zajímalo, na základě čeho jste se nakonec rozhodla pro pořízení 14 let starého, v nízkých otáčkách klepajícího smradometu (dieselu) s 240 tkm najetými na údajně ještě původních rozvodech.
"Neodolatelně" nízká cena a vidina onanování u hodnoty průměrné spotřeby smradliva na displeji?![]()
Ještě mě napadá seřízení ventilů, ale netuším, jestli se to provádí u vaší konkrétní motorizace.
Docela mě překvapilo, že se tyto úkony prováděly např. ještě u nějakého cca 2010 prodávaného turbodieselu od Micubitchi. Já se zjevně mylně domníval, že se podobné věci řešily naposledy u stodvacítek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník