Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Co tak dneska pisi v recenzich tak ma stat min nez yaris GR a ten stoji 900k v zakladu. Takze bych tipl zaklad 800-850k. Ale recenze velmi pozitivni
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vyzera to nadejne
Ale stejne od toho asi viac cakam ze prichod novej gen hlavne zhodi trochu ceny starej GT86 a ta mi pre zaciatok bude fakt stacit na to moje poprdkavanie okolo komina
Ale stejne od toho asi viac cakam ze prichod novej gen hlavne zhodi trochu ceny starej GT86 a ta mi pre zaciatok bude fakt stacit na to moje poprdkavanie okolo komina
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No mne se to libi dost a je to asi jedina cesta jak si v zivote koupit nove auto, ktere by se mi libilo. Na porsche ani ferrari nemam ... I kdyz upgrade oproti Z4 by to moc nebyl.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak za situacie kedy bych si mal kupit jedno nove auto (veeelmi nepravdepodobne bohuzial) tak jasne, jednoznacna volba
Tak upgrade zo zasperovanej Z4 to asi moc nebude...ja bych z Pandy 100HP ten rozdiel myslim, ze pocitil
Tak upgrade zo zasperovanej Z4 to asi moc nebude...ja bych z Pandy 100HP ten rozdiel myslim, ze pocitil
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jako + vidim ze je lehci a ma zadni sedacky, ty by se mi obcas hodily nouzove ...
Jako jednou bych si tohle uměl představit jako nástupce Sportíka na daily ježdění.
Vroom: nezkoušel si miatu poface? By mě zajímalo co by jsi tomu řekl po přesednutí ze Z4...
Vroom: nezkoušel si miatu poface? By mě zajímalo co by jsi tomu řekl po přesednutí ze Z4...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nikdy jsem miatou nejel, max jsme ji tak videl na okruhu a tam mi od pohledu prijde, ze se ND dost naklani a nijak svizne v zatackach neni. Rek bych ze by ji neuskodil nejaky tuzsi podvozek. Velikostne je skoro stejna jako Z4, tak me moc nebere, u GT86 se mi libi zadni sedacky (i kdyz jen nouzove). Od pohledu pri jizde 86 pusobi vic sportovne (to je kvalita delat zavery jak pusobi od pohledu )
Já se vezl v ND na Červenohorském Sedle, byla s tím sranda, ochotně chodí bokem, ale byla to plavba na rozbouřeném moři. Na korzování krajinou a svižnou jízdu super, ale tlačení na pilu, se jí moc nelíbilo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak ona to je stejně taková klasika, který auto zůstane v sérii aby fungovalo. Ok, tak možná ten X-Bow - ale to je pro naprostý pacienty . Za mě je ND poface nejlepší dostupný základ na trhu s nejlepším poměrem cena/(výkon+banán na ksichtě), ale samo to chce takovou úpravovou klasiku, který se asi nevyhnou jen speciály typu gt3. Mám to podobně jak píše vroom, taky jsem v toyobaru nejel a je to jen podle toho jak na mě působí .
MZ: však jak fungovala NC, když jsi jí dal jen podvozek a pneu. To se na ní celkem dalo tlačit, ne?
MZ: však jak fungovala NC, když jsi jí dal jen podvozek a pneu. To se na ní celkem dalo tlačit, ne?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak to toyobaru pusobi prave od pohledu uz v serii fajn (i co jsem v tom jel nebo bylo vezen tak je to tuhe), a ruzny hothatche co v myte jezdi taky, megany, STcka, i30 apod.. Ale NDcko se od pohledu hodne naklani a pusobi mekce.