Lahodny driftik nakonci
Mazda MX5 (Miata)
Re: Mazda MX5 (Miata)
Protoze sou blbi a opakuji nesmysly. Auto je maly tak si vydedukuji ze ma kratky rozvor (coz ve skutecnosti nema, ma delsi nez treba 997 ...) a hned z toho delaj zaludnost. Pak jeste vsechno jezdi po kolejich, bla bla ...
Lahodny driftik nakonci
Nekonaji se nekde u nas podobne akce, kde by namocili trat a clovek se mohl sklouznout?
Lahodny driftik nakonci
Driving academy pořádá kurzy driftu, kde trať kropí a je možnost se volně projet i bez instruktora. Nejbližší akce o které vím je 7. srpna Shatsu driving day.
Osobní zkušenost nemám, s předokolkou bych se tam cítil blbě
Osobní zkušenost nemám, s předokolkou bych se tam cítil blbě
M.Z.: Když porovnáš auta ze svý stáje, který nabízí nejlepší svezení?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Každé je jiná kategorie, ale nejlepší zábavu (a nejlevnější) pro mne poskytuje MX5.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Jarka: Ked by nahodou bolo treba coilovery http://forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=6&t=4653
Vyzeraju celkom pouzitelne
Vyzeraju celkom pouzitelne
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Objednal jsem opět kola Braid Fullrace (dodávka cca 3 týdny) a pak asi půjdu do těch Yokoham.jarka píše:Jsem ještě nezažil někoho kdo by si nestěžoval na Contíky kvůli měkké bočnici. Co vím, že má tvrdou bočnici (ale dost lidí si na ně tady stěžovalo) jsou Bridge RE050XL, pak případně Federal RS-R 595 (ty mají bočnici tvrdou na 100%, ale musel by jsi jít do 215/40, což už je asi zbytečný na ty koníky co miatka má). Z Federalů bych si ještě tipnul, že SS-595 jí taky nebudou mít měkkou (uvažoval jsem o nich, jen mě odradila hmotnost). Možná jako jedno z kritérií při výběru použij hmotnost - těžší gumy mívají tvrdší bočnici. Případně Yokohama AD08R.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
snowman: pro mě asi určo ne - podvozek má najeto lehce přes 30kkm, takže je jak nový
.
M.Z.: a zachováš teda i stávající rozměr gum? Mě furt přijde ta 205 na danou váhu a koníky hrozně moc. Ale krom 195/50 R15 (což už je ale na NC moc malý obvod), mě nenapadá jaký jiný rozměr tam plácnout. Každopádně s tou AD08 v 205 to bude lepidlo strašlivý.
M.Z.: a zachováš teda i stávající rozměr gum? Mě furt přijde ta 205 na danou váhu a koníky hrozně moc. Ale krom 195/50 R15 (což už je ale na NC moc malý obvod), mě nenapadá jaký jiný rozměr tam plácnout. Každopádně s tou AD08 v 205 to bude lepidlo strašlivý.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
Zachovám standardní rozměr, asi pak budu muset motorový prostor trochu přifouknout 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Hezky!!! Jsem zvědavej co vykoumáš. Každopádně potenciál NC je velikej, když se povede přes 200koní a všechno kolem se tomu taky přizpůsobí, tak to bude hodně rychlý a zábavný svezení.
BTW: jen mě napadá, že by pak možná už bylo jednodušší jít do něčeho co už je hotový, bude to bez nervů a horentních částek. I když wankely nemusím kvůli jejich spolehlivosti (teda spíše nespolehlivosti
), tak tohle by mohlo být hodně zajímavý: http://www.sportovnivozy.cz/64578-mazda ... a-4-chodov. Jen by se nějak muselo v dnešní době asi pořešit homologace (stejnej problém, ale asi budeš mít i když budeš dodělávat na svým...).
BTW: jen mě napadá, že by pak možná už bylo jednodušší jít do něčeho co už je hotový, bude to bez nervů a horentních částek. I když wankely nemusím kvůli jejich spolehlivosti (teda spíše nespolehlivosti
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
Pěkný, ale kdo to bude servisovat? Každá věc je originál a na dobrodružství s Wankelem se necítím.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124