Toyota GT 86 / Subaru BRZ

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
denis
Pan Řidič

Re: Toyota GT 86 / Subaru BRZ

Příspěvek od denis »

Keďže som vyššie spomínané toyobaru zmeškal, tak sa stále obzerám po podobných a našiel som tento kus:
https://www.autobazar.eu/detail-aaa/sub ... lLD4RMMI0/

Oproti predošlému má ani nie polovičný nájazd, o rok mladší kus, tiež prvý majiteľ, FL, a z fotiek zatiaľ vyzerá, že je v lepšom stave. Cena 20,6k € vs 16,5k pri predošlom je výrazný rozdiel ale tam to chcelo vymeniť spojku a pár drobností.

Nepoznáte ho niekto?
Báť sa AAA? Počul som, že ak tam človek nechá svoje auto na protihodnotu tak sa s nimi dá jednať. Keby mi dali za Swifta s 150kkm cca 8k€ (reálna minimálna trhová hodnota) a cenu toyobaru pustili pod 20k tam by ma to zaujímalo :D
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Ja s AAA mam realtivne dobru skusenost, ale musis byt spravne nastaveny. Vyhradit si cely den na nich idealne, dat si nejaku pomyselnu minimalnu ciastku za ktoru si ochotny Swista pustit a jednoducho si to uzit :D
Neni su to ziadny ojebavaci ale na druhu stranu potrebuju zarobit, takze na vykupe ti zdaleka neponuknu co by si chcel a zaroven z ich auta moc nespustaju kym nemas nieco v rukach. Urob si report aspon z Carverticalu a pytaj sa jak sa tam to auto ocitlo a kedze je tam serviska tak v nej ries kazdu blbost. Nech ti pobehajus magnetom a ukazu ze to nikde nebolo drcle a podobne. Zaroven ty maj od Swista vsetko co sa da.

Ja bych to siel skusit...nic za to nedas ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
poloGTI
7-miestne GTI
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Souhlasím, je třeba s nimi umět jednat. Já si na ně nemůžu stěžovat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Dnes mám akurát voľno, tak namiesto bicyklovania v prírode v peknom počasí som si ako píšeš vyhradil deň na toto a spravil si výlet do BA. Večer som už nemohol zavolať, ráno bolo neskoro. Na autobazári svietilo konkrétne "na predajni v BA" a chlapík za pultom mi povedal, že auto je v Prahe :) a vraj to môže trvať mesiac a pol kým ho sem dovezú kvôli birokracii.
Kebyže idem iba kvôli autu tak som nasratý ešte viac, takto sa priateľka aspoň odviezla autom ako prezidentka, namiesto vlaku :D ~x(
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak to je pekne od nich, ze neuviedli ze je v CR ;;)

Budu mat problem s odkupenim zase tu v CR toho tvojho Swista, nechceli mi zobrat Abartha kym nebude na CZ znackach...a uprimne prepis len kvoli tebe robit nebudu...v CR sa to preda rozhodne skor. Skoda :|
Konzerva od sardiniek s LSD
poloGTI
7-miestne GTI
Odpovědět