Oproti predošlému má ani nie polovičný nájazd, o rok mladší kus, tiež prvý majiteľ, FL, a z fotiek zatiaľ vyzerá, že je v lepšom stave. Cena 20,6k € vs 16,5k pri predošlom je výrazný rozdiel ale tam to chcelo vymeniť spojku a pár drobností.
Nepoznáte ho niekto?
Báť sa AAA? Počul som, že ak tam človek nechá svoje auto na protihodnotu tak sa s nimi dá jednať. Keby mi dali za Swifta s 150kkm cca 8k€ (reálna minimálna trhová hodnota) a cenu toyobaru pustili pod 20k tam by ma to zaujímalo
Ja s AAA mam realtivne dobru skusenost, ale musis byt spravne nastaveny. Vyhradit si cely den na nich idealne, dat si nejaku pomyselnu minimalnu ciastku za ktoru si ochotny Swista pustit a jednoducho si to uzit
Neni su to ziadny ojebavaci ale na druhu stranu potrebuju zarobit, takze na vykupe ti zdaleka neponuknu co by si chcel a zaroven z ich auta moc nespustaju kym nemas nieco v rukach. Urob si report aspon z Carverticalu a pytaj sa jak sa tam to auto ocitlo a kedze je tam serviska tak v nej ries kazdu blbost. Nech ti pobehajus magnetom a ukazu ze to nikde nebolo drcle a podobne. Zaroven ty maj od Swista vsetko co sa da.
Dnes mám akurát voľno, tak namiesto bicyklovania v prírode v peknom počasí som si ako píšeš vyhradil deň na toto a spravil si výlet do BA. Večer som už nemohol zavolať, ráno bolo neskoro. Na autobazári svietilo konkrétne "na predajni v BA" a chlapík za pultom mi povedal, že auto je v Prahe a vraj to môže trvať mesiac a pol kým ho sem dovezú kvôli birokracii.
Kebyže idem iba kvôli autu tak som nasratý ešte viac, takto sa priateľka aspoň odviezla autom ako prezidentka, namiesto vlaku
Budu mat problem s odkupenim zase tu v CR toho tvojho Swista, nechceli mi zobrat Abartha kym nebude na CZ znackach...a uprimne prepis len kvoli tebe robit nebudu...v CR sa to preda rozhodne skor. Skoda