Vysiel som na dialnicu, odrazu to padlo na 100km a za dalsich 30km tam svietila 0
Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Raz som skoro podobne dopadol s proaceom, svietilo ze doplnte adblue, dojazd 500km.
Vysiel som na dialnicu, odrazu to padlo na 100km a za dalsich 30km tam svietila 0
Som potom pol dna nechaval nastartovane auto vsade kde som prisiel a na adblue benzinke sa modlil nech tam neostanem. Nastartoval sa ale uz taketo stresy prezivat nechcem 
Tak mi brouček dneska rano proste nenastartoval.
black on black, petliter, jebem na too 
Už víš příčinu? Mě nereagovala Proace na start. tlačítko, stačilo jen připojit nabíječku, cvaklo v tom a auto nastartovalo, evidentně něco nepouštělo proud na startér. Ačkoliv jsem jim to x krát opakoval, tak v servise furt měřili baterku, sledovali to a nakonec mě to nechali zaplatit s vysvětlením, že používám špatný nabíječ.
To byla poslední kapka a šla z domu.
To byla poslední kapka a šla z domu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Na mojom proace idu menit stlpik riadenia a packy. Samovolne sa prepinaju smerovky podla otacania volantu.
Vraj ma to auto vela zavad, ale toto este neriesili. Este rok a pojde z domu.
Vraj ma to auto vela zavad, ale toto este neriesili. Este rok a pojde z domu.
Takže taky nejsi zrovna nadšený.
S tím novým motorem 2,2 mají výborné spotřeby, jsem nahlodaný, že bych toho pežotího japonce v dodávce s AT zkusil.
S tím novým motorem 2,2 mají výborné spotřeby, jsem nahlodaný, že bych toho pežotího japonce v dodávce s AT zkusil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Tak ja mam tu mensiu proace city verso. Dajme tomu ze som s tym OK co sa tyka spokojnosti...
Ale 9/2027 tomu konci 5 rocna zaruka a vlastnit to auto bez zaruky mi pride ako ekonomicka samovrazda. Kamarat je servisny technik u oplu a menia niekolko tych 1.5hdi do tyzdna. Zlihane rozvody(aj tie nove upgradovane), upadnute ventily, prasknute bloky, nekonecne mnozstva karbonu, zanesene sania ktore sa ani nedaju vycistit + pravidelne zlihavajuce adblue...
Radsej za tych 7k€ co stoji vymena motora predam toyotu a kupim renault kangoo s novou 5r zarukou
Ale 9/2027 tomu konci 5 rocna zaruka a vlastnit to auto bez zaruky mi pride ako ekonomicka samovrazda. Kamarat je servisny technik u oplu a menia niekolko tych 1.5hdi do tyzdna. Zlihane rozvody(aj tie nove upgradovane), upadnute ventily, prasknute bloky, nekonecne mnozstva karbonu, zanesene sania ktore sa ani nedaju vycistit + pravidelne zlihavajuce adblue...
Radsej za tych 7k€ co stoji vymena motora predam toyotu a kupim renault kangoo s novou 5r zarukou
"Zkratovany snímač podtlaku brzdoveho potrubí"
Ale uz to mají hotovy
Ale uz to mají hotovy
prý to "vyzkratovalo 5V obvod v celém voze"
a u těhle moderních krámů si dokážu představit, že jak se tomu autíčku něco nelíbí, tak se preventivně zablokuje celý.
A vona nakonec nastartovala
Přijel odtahovkář, pičoval, že se k tomu nedostanem, tak jsem si šel jen povolit volant že to budem muset popotlačit. A vona chytla.... Tak jsem si popojel, chcípl to a už zase nenastartovala.
Na servisu prej udělala to samý. Stála na hale vedle svojí elektrický sestřičky. Ta prej má najeto 2k a už je na servisu taky
Tak mi ještě udělali garančku a další svolávačku. Prý tentokrát nějaký synchron, že by mi taky mohla zůstat šaltpáka v ruce.
Mě by zajímalo jak to mají kluci spočítaný. Když si představím, že jsem při nákupu odevzdal nějakých 600k a už mi platili 2 odtahy, výměnů vstřikovačů adblue, teď ještě tohle, 3 svolávačky z toho minimálně jedna i "hardwarová"... Teď teda zase vyteču já na předepsaný výměně kladek už ve 93kkm... Ale stejně.
A ještě mám 3 roky / 160kkm záruky před sebou
abgx1: Tak to máte lepší oddíl. Známému to 1,5hdi odmítají vyměnit. Že to chrastí, ale ještě to chrastí málo. Mají na to nějakou appku, kterou to poslouchají jak Shazamem
a u těhle moderních krámů si dokážu představit, že jak se tomu autíčku něco nelíbí, tak se preventivně zablokuje celý.
A vona nakonec nastartovala
Na servisu prej udělala to samý. Stála na hale vedle svojí elektrický sestřičky. Ta prej má najeto 2k a už je na servisu taky
Tak mi ještě udělali garančku a další svolávačku. Prý tentokrát nějaký synchron, že by mi taky mohla zůstat šaltpáka v ruce.
Mě by zajímalo jak to mají kluci spočítaný. Když si představím, že jsem při nákupu odevzdal nějakých 600k a už mi platili 2 odtahy, výměnů vstřikovačů adblue, teď ještě tohle, 3 svolávačky z toho minimálně jedna i "hardwarová"... Teď teda zase vyteču já na předepsaný výměně kladek už ve 93kkm... Ale stejně.
A ještě mám 3 roky / 160kkm záruky před sebou
abgx1: Tak to máte lepší oddíl. Známému to 1,5hdi odmítají vyměnit. Že to chrastí, ale ještě to chrastí málo. Mají na to nějakou appku, kterou to poslouchají jak Shazamem