Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Taky mi to tak přijde, ale ten ceník dělal nějaký lobotom.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
no mně přijde jen zvláštní, že ta Toyka vyšla nejlíp.M.Z. píše: ↑stř 19 bře 20:09 Přišla mi aktuální nabídka, kde už je i odpružené sedadlo, ale stejně to celé nakonec zdražili, finále 776750,- bez dph. Tažné za 36777,- bez dph, jsem od nich opravdu nechtěl, příprava tam je a pořídím ho v druhovýrobě za zlomek ceny.
Jestli chceš, pošli mi emailovou adresu a přepošlu ti specku.
Já bych do ní šel rači taky, páč mám blíž autorizák.
Ale u jejich cenové politiky jsem se, v porovnání s Ducatem, jenom zasmál...
black on black, petliter, jebem na too 

Na Ducato mám samozřejmě taky 2 nabídky, ale prostě jsou dražší.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Lachende Bestien
- Letec
Škoda, že škoda vyrábí jen nikým nepoptávaný suf toxický ééé-odpad místo např. stylových dodávkových užitkových vozů na CNG s 5/6-(turbo)válcem (dělám si prdel, samozřejmě pro moravskočeské kolenovrty je voňavé tédéíčko snem nejvlhčím
) .
To by ovšem ve vedení (nejen) automotive korpů nesměli sedět nepoticky dosazení slibotechničtí pokrytci a dogmatičtí žvanilové s reálnou odpovědností a rozlišovací schopností 4-letého klienta speciální školky.
Jinak tažné za 44 klacků by koupil snad opravdu jen full fyjala.
Za podobnou částku by člověk ještě relativně nedávno pořídil cca 10 legendárních veteránských speciálů 1203.
Krásně to ovšem ilustruje neskutečnou přepálenost prodejních cen spalováků respektive astronomické zisky, které kavky generují výrobcům.
No ale ti raději budou investovat desítky milých jardů eurodolarů do ééé-cypovin, které si JEDNOU koupí na hraní pár jednotek procent společnosti v podobě lehcenabylistů.
Prostě sííouáci si své x-milionové měsíční mzdy a miliardové odstupné bezpochyby zaslouží, no a že se povyhazuje pár desítek tisíc zaměstnanců ve výrobě a místo aut se budou vyrábět zbraňové systémy je známkou liberálně demokratického deviantně progresívního vývoje už tak neuvěřitelně soucitné a racionální a vesmírně rozvinuté společnosti homoušosapiensů na druhou.

To by ovšem ve vedení (nejen) automotive korpů nesměli sedět nepoticky dosazení slibotechničtí pokrytci a dogmatičtí žvanilové s reálnou odpovědností a rozlišovací schopností 4-letého klienta speciální školky.
Jinak tažné za 44 klacků by koupil snad opravdu jen full fyjala.
Za podobnou částku by člověk ještě relativně nedávno pořídil cca 10 legendárních veteránských speciálů 1203.

Krásně to ovšem ilustruje neskutečnou přepálenost prodejních cen spalováků respektive astronomické zisky, které kavky generují výrobcům.
No ale ti raději budou investovat desítky milých jardů eurodolarů do ééé-cypovin, které si JEDNOU koupí na hraní pár jednotek procent společnosti v podobě lehcenabylistů.
Prostě sííouáci si své x-milionové měsíční mzdy a miliardové odstupné bezpochyby zaslouží, no a že se povyhazuje pár desítek tisíc zaměstnanců ve výrobě a místo aut se budou vyrábět zbraňové systémy je známkou liberálně demokratického deviantně progresívního vývoje už tak neuvěřitelně soucitné a racionální a vesmírně rozvinuté společnosti homoušosapiensů na druhou.

Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Tak sem se s tím zázrakem "nové generace" svezl. Za třista kiláků od dealera jsem se naučil vypínat hlídání v pruhu, ale už ne čtení značek. Jehož intenzita se zvyšuje s tím, jak moc překračuješ. Takže když na okresce potkáš 70 / 50 / 30, protože je to tam úzký, ale pokračuješ dál svých 100km/h, spadl bys leknutím do příkopu.
Introš vypadá o něco lépe, pomáhá tomu volant a ten displej uprostřed. Kdy to má konečně HF a umí to hrát přes USB / BT. To se bude klukům líbit

Oproti tý 2022 to má úplně nepřirozeně tuhý řízení. A jde to výrazně hůř za plynem, typické dodávkářské vruum vruum na první tři kvalty už se nekoná.
Ukazatel celkem najetých km po nastartování zmizí. Ukáže se jenom když máš otočeno klíčkem bez nastartování.
Žere to jak to předchozí po záběhu.

Jsem zvědav, jak s tím bude hýbat těch 180k s automatem v krátké káře, přece jenom 450Nm vypadá slibně. Dnes jsem zaplatil zálohu, čekal jsem ještě nabídku Citroenu, ale rovnou jsem se dozvěděl, že pokud mám nabídku Toyoty, tak bude Citroen dražší a s horší zárukou do výroby, 5let a 200tkm mají jen na skladovky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jen aby je to na nízký kvalty nemělo osekaný :/

Aby to nebolo ako ten proace city verso... Na papieri 130HP/300Nm a v praxi ma uz na rovinkach a na dialnici pozavodila:
1. 66kW octa 1.6TDI
2. dacia jogger LPG
3. biele skrinove dodavky vratane sanitiek
Raz som mal celkom pekny asi 15km "pretek" cez prazdny obchvat a dialnicu s daciou Dokker. Nevedel som sa jej striast. Nahovaral som si ze to bude 85kW 1.2TCe. Podla SPZ to bola 1.5 55kW.
1. 66kW octa 1.6TDI
2. dacia jogger LPG
3. biele skrinove dodavky vratane sanitiek
Raz som mal celkom pekny asi 15km "pretek" cez prazdny obchvat a dialnicu s daciou Dokker. Nevedel som sa jej striast. Nahovaral som si ze to bude 85kW 1.2TCe. Podla SPZ to bola 1.5 55kW.