Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Sem si teď vzpomněl.
To auto nema vypustak na zavit, je tam normalne gumovej spunt :~D
To auto nema vypustak na zavit, je tam normalne gumovej spunt :~D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ano, ten špunt jsme při mezivýměnách oleje dávali vždy nový.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tvle, a to som myslel ze nic divnejsie ako vnutorny stvorec na daciach neexistuje

zlatej čtyřhran, ten se alespoň nestrhne. Ford používal šroub, který měl 6 hran menší než tělo se zavitem. Takže se to samozřejmě klíčem žvejklo (zvláště když to bylo před tím dorvaný v servisu)

Pravděpodobně jsem zdárně zakončil výběr další servisní dodávky L2H2 s automatem a odpruženou sedačkou. Obeslal jsem všechny výrobce, nejvíce jsem preferoval (resp. mechanik, který ho dostane) Renault Master a VW Crafter.
Jednoznačně nejlepší nabídku ovšem dala Toyota na model Proace Max (klon Fiatu Ducato a spol.) konkurence vč. sourozenců se pohybovala o několik desítek až po stovky tisíc výše, nehledě na délku záruky 5let 250tkm v ceně, která se jinde většinou musí dokupovat a na limit 250tkm stejně nedosáhnou. Přesvědčily mě taky jízdní výkony ve spojení s AT, kde motor nabízí nejvyšší točivý moment 450Nm, na dodávku slušné a v ceně je i dřevěná podlaha + gumové rohože do kabiny.
Ovšem jejich konfigurátor, resp. systém paketů je na zbláznění. Vybral jsem nejprve variantu 140k výbava Comfort, která je velice nadstandardní a dostačující. Už to bylo na spadnutí, ale pak jsem to přehodnotil, že to nekupuju na 2 roky a připlatím za zesílenou variantu Heavy se 180k a tažným na 3000kg.
Ale tady jsem narazil, ačkoliv jsem očekával pouze příplatek za motor, tak najednou vypadlo x prvků výbavy, které jsou obsaženy ve stejném výbavovém stupni Comfort, ale se 140k
(např. odpružené sedadlo, bezklíčový vstup a start, kožený volant)
Tak to řeším, nejzásadnější je to odpružené sedadlo, ale jako vůbec nechápu, kdo tím co u Toyoty sleduje. Ostatní sourozenci to tak vůbec nemají... ale zase jsou dražší.
Jednoznačně nejlepší nabídku ovšem dala Toyota na model Proace Max (klon Fiatu Ducato a spol.) konkurence vč. sourozenců se pohybovala o několik desítek až po stovky tisíc výše, nehledě na délku záruky 5let 250tkm v ceně, která se jinde většinou musí dokupovat a na limit 250tkm stejně nedosáhnou. Přesvědčily mě taky jízdní výkony ve spojení s AT, kde motor nabízí nejvyšší točivý moment 450Nm, na dodávku slušné a v ceně je i dřevěná podlaha + gumové rohože do kabiny.
Ovšem jejich konfigurátor, resp. systém paketů je na zbláznění. Vybral jsem nejprve variantu 140k výbava Comfort, která je velice nadstandardní a dostačující. Už to bylo na spadnutí, ale pak jsem to přehodnotil, že to nekupuju na 2 roky a připlatím za zesílenou variantu Heavy se 180k a tažným na 3000kg.
Ale tady jsem narazil, ačkoliv jsem očekával pouze příplatek za motor, tak najednou vypadlo x prvků výbavy, které jsou obsaženy ve stejném výbavovém stupni Comfort, ale se 140k

Tak to řeším, nejzásadnější je to odpružené sedadlo, ale jako vůbec nechápu, kdo tím co u Toyoty sleduje. Ostatní sourozenci to tak vůbec nemají... ale zase jsou dražší.

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Myslel jsem že mám celkem přehled, ale že má klon Ducata i Toyota mi uniklo
Je kouzelné jak je svět užitkových vozů pragmatický - 20 let se vyrábí jedna dodávka a pořád se prodává.

《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
MZ - cos platil? Já teď za L4H3 Ducato nějakých 740 i s tažným a dřevem, míň nechtěli. Tak nám aspoň pučili za 3% 

2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Přišla mi aktuální nabídka, kde už je i odpružené sedadlo, ale stejně to celé nakonec zdražili, finále 776750,- bez dph. Tažné za 36777,- bez dph, jsem od nich opravdu nechtěl, příprava tam je a pořídím ho v druhovýrobě za zlomek ceny.
Jestli chceš, pošli mi emailovou adresu a přepošlu ti specku.
Jestli chceš, pošli mi emailovou adresu a přepošlu ti specku.
Naposledy upravil(a) M.Z. dne stř 19 bře 20:18, celkem upraveno 1 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Aspon tu na slovensku tazne od toyoty aj tak znamena len to ze ho do toyota servisu pridu nahodit chlapci z autocaru.