Renault a vše kolem nich!

Citroen, Peugeot, Renault ad.
Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Renault a vše kolem nich!

Příspěvek od pjanda »

Ne, naopak, to je mnohem "vice rikajici" cislo. Zminuji, ze to je ekvivalent letmeho kola, cili vsech tech cisel, kterymi se zde operuje. Kdybyste to poznal sam v letmem kole i bez, snadno byste si domyslel to, co zminuji.

Ale v teto diskusi to vubec neni podstatne, zminil jsem to jen s v navaznosti na otazku, kolik casu uberou semi slicky, u Z4MC a P Zero Corsa to bylo okolo 15 sekund. Dale je to irelevantni, meril jsem to jen pro svou informaci a nesrovnavam to s nicim jinym nez s vlastnimi koly s jinymi pneu, auty apod.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Tak jsem to tu prošel a tomu Renaultu teda nevěřím ani za mák. Koukám na Wiki a to je čas na úrovni M3 E92 a o 8 sekund lepší než 1M Coupe. Nejrychlejší výkonově srovnatelný auto je Lotus Exige S s 243 PS a má čas 8:25. To auto má ale 933 kg a koncepci supersportu. Vytuněný kompakt s +22 PS a +400 kg, předokolka tak s 65 procenty hmotnosti na předku má být rychlejší o 20 sekund? Boha jeho, tady někdo těžce přestřelil. To muselo mít výkon vystřelený někam ke 400 PS, aby to zajelo takový čas.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Tady je jizda toho pekelneho meganu :) Zda se mi to nejake nedotacive.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Nekoukal jsem na celou jízdu, ale nedotáčivé mi to přijde jen "opravdu lehce" :D
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Teď jsem to viděl na magazínu v HD a musím říct, že nuda s nouzí. Auto se tam dost nedotáčivě plácá a technika jízdy je bídná, vždyť neumí ani pořádně meziplyny. Tohle mě nepřesvědčilo, aby takhle zajel 8:08, musel by mít takových 400 koní.

A co mu to tam proboha pípá? Strašný zvuk.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

HM, Reese: Myslim, ze to auto neni nedotacive. Nenechte se zmast kvilenim gum, to jen svedci o tom, ze RE050A nejsou zadne semislicky, uz ty prakticky nepisknou. A ze se mu to sem tam hrne ven je dano jen tim, ze prezene najezdovou rychlost, nebo plyn, s tim nedokaze nic udelat ani naladeni podvozku. To je ale jinak silne do pretaciva, stejne jako treba u FRS - viz 3:04, 5:36 apod. Naopak treba 2:47 jasne prehnal plyn...

Souhlasim s tim, ze technika jizdy je mizerna, tohle postrada kapku elegance, je to rvave a silacke a pro me spise dalsi duvod neverit. Tedy video snad zrychlene nebude, ale vykon bych take videl mnohem vyse nez na 265 konich.
Skanz3n
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

No je fakt, že párkrát dává kontra. Ale to kvičení gum je děsný...
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Reese píše: A co mu to tam proboha pípá? Strašný zvuk.
Dela mu to v ruznych rychlostech, tak predpokladam nastaveni otackomeru na pipnuti po prekroceni urcite meze. Radeji nekomentuji ;)
Skanz3n
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Doufal jsem každopádně něco dokonalýho, co využije nějaký specifický vlastnosti auta a prokáže, že je možný, aby to i s tímhle výkonem bylo takhle rychlý. Tohle je ale na úrovni nějakýho amaterskýho videa, kterých je tu plný thread kus vedle... Zkusím to ještě skouknout bez zvuku :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Reese píše:Doufal jsem každopádně něco dokonalýho, co využije nějaký specifický vlastnosti auta a prokáže, že je možný, aby to i s tímhle výkonem bylo takhle rychlý. Tohle je ale na úrovni nějakýho amaterskýho videa, kterých je tu plný thread kus vedle... Zkusím to ještě skouknout bez zvuku :D
Mas asi vysoke standardy, na me to amatersky nepusobi. Byl bych rad pokud bych tak umel ridit. Tak nejak predpokladam, ze ridic vi jak na to. Jinak by si renault urcite obstaral nekoho jineho :).
K autu, zda se mi opravdu velice svizne v zatackach, cup podvozek + solidni vaha delaji zazraky. Bravo Renault ^:)^
Odpovědět